Naz Çekem o olayın perde arkasını anlattı

Oyuncu Ahmet Kural tarafından parmağı kırılan sosyetik güzel Naz Çekem, o gecenin perde arkasını Söylemezsem Olmaz'a anlattı.

Söylemezsem Olmaz programının, oyuncu Ahmet Kural'ın, bir gece kulübünde Naz Çekem'in parmağını kırdığı haberi magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Naz Çekem, o gecenin perde arkasını anlattı.

'PARMAĞIMI NEDEN KIRDIĞINI BİLMİYORUM'


'Nasılsın?' sorusuna 'Hiç iyi değilim' yanıtını veren Çekem, 'Siz aramadan babam aradı. Eski sevgilim olmayan birinin sevgilim diye lanse edilmesi hiç hoş olmadı. Ahmet Kural benim eski sevgilim değil. Benim çok samimi bir arkadaşlığım yok. Parmağımı niye kırdığını inanın bilmiyorum. Üç gecedir parmağımın ağrısından uyumuyorum. Bu olay yargıya intikal edecek' ifadelerini kullandı.

Naz Çekem o olayın perde arkasını anlattı

'PARMAĞIMI KIRDIKTAN SONRA ÖZÜR BİLE DİLEMEDİ'

Naz Çekem, 'Ahmet ile samimi olduğumuz fotoğraf ablamın doğum gününde çekildi. Ahmet ile beni çok yakıştıran insanlar oldu. Çok güzel bir geceydi. O gecenin devamı gelmiş olsaydı, o haber çıkmamış olsaydı, belki bir yakınlaşmam olur muydu? Evet. Ahmet çok düzgün, çok hoş, en azından o zaman bana çok kibar davranan bir adamdı. Dolayısıyla bu kabul edilebiliir bir şey olabilirdi. Ama parmağımı kırdıktan sonra özür bile dilemedi. Dolayısıyla benim düşüncelerim tamamen değişti' şeklinde konuştu.

'BANA BAĞIRA BAĞIRA KÜFÜR ETTİ'

Çekem o gece yaşananları ise şöyle anlattı:

'Ahmet parmağımı kırdığı gece Fettah Can'ın düğününden gelmişlerdi. Ben de arkadaşımın doğum gününü kutluyordum. Aynı yerdeydik. Biz arkadaşlarımla sohbet ederken ben o tarafa döndüğümde; Ahmet 'Naz Çekem buradaymış' dedi. Ama beni bir anda ittirdi ve ben Murat Cemcir'in arkasına sığındım. Bana konuşmak istediğini söyleyerek beni bir köşeye çekti. Bir şeyler söyledi, sonra sesini yükseltti. Bağıra bağıra küfür etti, rezil olduk. Ben de 'Ahmet lütfen herkes bizi tanıyor, bize bakıyorlar, biz buradan güzel güzel ayrılalım' dedi. O da çok tatlı gerçekten, benimle insanların oraya kadar eşlik etti, bana sarıldı 'Seni çok seviyorum' dedi, giderkende ellerimi büktü ve kırdı. Sol parmaklarım morardı. Ahmet parmağımı kırdığında çok alkollüydü.'

'AHMET'TEN HOŞLANMIŞTIM'

Naz Çekem, 'Ahmet Kural'dan hoşlanmış olabilirim' itirafında da bulundu.

Hakkındaki eleştirilere de yanıt veren Çekem, 'Benim ünlü olmak gibi bir kaygım yok. Ünlü olmak için Ahmet Kural'a da kalmadım' dedi.

'ARTIK ÖZÜR DİLESE DE KABUL ETMEM'

'Ahmet Kural kendini bu duruma düşürmemeliydi' diyen Naz Çekem, 'Bu saatten sonra özür dilese kabul etmem. Benden özür dileyeceğini de düşünmüyorum' diye konuştu. BEYAZ GAZETE