Gülben'i affetmedi

Türkiye'nin en popüler güzel kadınlarından birisi olan Gülben Ergen RTÜK cezası ile karşı karşıya kaldı.

Son zamanların en can alıcı uyuşturucu maddelerinden birisi olan Bonzai Gülben Ergen'in de diline dolanınca olan oldu.

Türkiye'nin en popüler güzel kadınlarından birisi olan Gülben Ergen RTÜK cezası ile karşı karşıya kaldı.

Show tv'de sunduğu programdaki Bonzai şarkısı nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ünlü sunucu Gülben Ergen'e tam 120 bin TL ceza keserek ünlü isme acımadı.

RTÜK Bonzai'ye canlı yayında taviz vermedi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), gençleri ölüme götüren sentetik uyuşturucu, "bonzai"yi özendirici yayını affetmedi. RTÜK, Bonzai şarkısına 120 bin TL'lik ceza kesti.

Show TV'deki "Gülben" adlı kuşak programda Pau adlı Balkan müziği sanatçısının bonzai maddesini özendirici ifadelerin yer aldığı, "Elimde patladı bonzai" adlı şarkıyı seslendirdiğini tespit eden Yeşilay, RTÜK'e 22 Ağustos'ta şikayette bulundu. Durumu derhal inceleyen RTÜK, hazırladığı raporda, "Bir tür sentetik uyuşturucu maddesi olarak bilinen ve son dönemde belirli grup gençler arasında kullanımı hızla yaygınlaşan ve de ölümlere neden olan madde, söylenen şarkının ana öznesi olarak göze çarpmaktadır. Eğlence başlığı altında ritmik melodilerle bestelenmiş şarkının özellikle gençlerin bilinçaltına işleyerek özendirici olmasının tehlike arz ettiği düşünülmektedir" denildi. Üst Kurul, bu rapor doğrultusunda Show TV'ye oybirliği ile 120 bin TL'lik ceza kesti.