Erkan Petekkaya'yı otelden attılar

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, kaldığı otelden yaka paça dışarı atıldı.

Alkolü bıraktığını açıklayan ancak sözünü tutmayan Erkan Petekkaya, kapanma saatini geçtiği halde gitmeyi reddettiği Bebek Oteli'nin restoranından zorla dışarı çıkarıldı.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın alkole olan aşırı zaafı yine başına iş açtı. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde alkol sorunu nedeniyle sette sürekli sıkıntı yaratan Petekkaya'nın Adana'da çektiği son dizisi 'Dila Hanım'da da alkol yüzünden yaşadığı olaylar dizi piyasasında kulaktan kulağa yayılmıştı. Ünlü oyuncu geçen aylarda bu sorundan tamamen kurtulmaya karar vermiş ve eşinin de desteğiyle tedavi olduğunu şöyle anlatmıştı:

“Eşime eve alkollü geldiğimde beni kameraya kaydet' dedim. Küfelik şekilde eve geldiğim bir gece eşimin kaydettiği görüntüleri izlediğimde gördüm ki, oradaki sanki ben değil, dahası bir insan değil, bir hayvandı. Çok utandım. Tedavi olmaya karar verdim.”

Son dönemde verdiği röportajlarda tedavisinin ardından alkolden tamamen kurtulduğunu söyleyen Petekkaya'nın sözünü tutmadığı ortaya çıktı.

Paper Moon'a da almıyorlar


Geçen günlerde eşi Didem ve oğlu Cano'yla Güney Afrika'da tatil yapan Petekkaya, dönüşte müdavimi olduğu Bebek Oteli'nin restoranına gitti ve alkol almaya başladı. Mekan kapanmasına rağmen ünlü oyuncu uyarılara aldırış etmeden içmeyi sürdürdü ve mekanın yetkililerine “Siz bir garson bırakıp gidin” dedi. Daha önce de aynı durumu yaşayan otel görevlileri Petekkaya'yı bu kez “Bir daha gelmeyin” diyerek yaka paça dışarı çıkarmak zorunda kaldı. Oyuncunun Etiler'deki Paper Moon'a da benzer nedenden dolayı alınmadığı konuşuluyor.

PETEKKAYA'DAN JET YALANLAMA


Petekkaya hakkındaki bu iddiaları Gecce.com'a açıklama yaparak yalanladı.

İşte Petekkaya'nın o açıklamaları:

'Bugün hakkımda çıkan haberler baştan aşağıya yalandır. Haberlerde sözü geçen otel, benim yıllardır gittiğim bir oteldir. Oteldeki çalışanlar müdürlerinden garsonlarına kadar ağabey-kardeş ilişkisi çerçevesinde ilişkim olduğu kişilerdir. Çalışanlarla aramızda böyle bir durum olmamıştır ve olamaz da. Ben alkolü bıraktım ve haberde sözü edildiği gibi alkollü değildim. O gece otele ağabeyimle beraber gittim ve sonrasında her zamanki gibi sorunsuz ayrıldım. Bu haberleri yazan kurum ve kişiler hakkında yasal yollara başvuracağım.'