Sinan Akçıl'dan dobra açıklamalar

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Söylemezsem Olmaz programına öyle açıklamalar yaptı ki...

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı…

Hakkında merak edilen sorulara çarpıcı cevaplar veren Akçıl, Ebru Şallı ile süren ilişkisinden, dövme polemiğine, anneannesinin vefatından, Ebru Gündeş'e verdiği besteye kadar birçok konuda çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Sinan Akçıl'ın açıklamaları şöyle;

“İNSAN BİLMEDİĞİ DÖVMEYİ YAPTIRIR MI?”


Bugün bir dövme haberi çıkmış; oldukça ilginç bir haber. O dövmeyi Miami'de yaptırmıştım yıllar önce. O dövmeyi kendim çizdim, ilham olduğunu da söyledim. İnsan bilmediği bir şeyi yaptırır mı? Tabii ki biliyorum dövmedeki yazının “İlham” olduğunu. Çünkü benim hayattaki sermayem ilham ve Allah'tan bana gelen ilhamla hayatımı sürdürüyorum.

“4 GÜNDÜR YUNAN ADALARI'NDAYDIK”

Şu an Köyceğiz dağlarının arasındayım. 4 gündür Yunan adalarındaydık. Son bir tatil yapmak istedim.
Ebru da benimle birlikteydi…

“REKLAMA İHTİYACIMIZ YOK”

Reklam aşkı nasıl oluyor onu gerçekten bilmiyorum. Hiçbir ilişkimde böyle bir tavrım olamaz. Böyle bir şeye ihtiyacımız da yok…Ben şu an yaşadığım ilişkiyi sakin ve emin adımlarla mutlu bir şekilde sürdürüyorum. Reklam diyenlerin de canı sağolsun.

“EVLİLİK AKLIMDA YOK DİYEMEM”

Kalemine ve yazdığı cümlelere güvenen bir genç olarak evlilikle ilgili soruları cevaplayamam. Evlilik aklımda yok diyemem. Evlilikten ürkmem de söz konusu değil. Altın Kelebek'te içimden gelen bir hareket yaptım.Anneler, teyzeler, hareketimin doğallığını anlamış olacaklar ki; yanağımı sıkan insanlar bile oldu.

“O DOKTORUN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM”

Anneannem çok kıymetliydi benim için. En son yoğun bakımda gören de bendim kendisini.
Çok özel şeyler geçti aramızda, daha sonra da kaybettik. Doktoru suçluyorum. Hatta ismini de veriyorum o doktorun: Mehmet Erdem Toker. Önünde bizden bir parça var. O doktor onu öyle görmüyor belki de meslek olarak bakıyor. Bu; genellikle devlet hastanelerinde gözlemlediğim bir şey.
Anneanneme özel bir ilgi beklemedim tabi ama; o yaşta bir kadını olmaması gereken bir ameliyat için ikna edip ondan imza almak, anneannem o doktora inandı ve ameliyatı yaptırdı. Biz zamanında müdahale edebilseydik belki de o ameliyat olmayacaktı. İnsanları zor durumda bırakmak istemiyorum ama kafaya takarsam bu işten başka bir şeyle ilgilenmem. Raporu bekliyorum ve hukuki yollarla çözeceğim. Bu işin peşini bırakmayacağım.

“PARS İLE ÇOK EĞLENİYORUZ”

Ebru Şallı'nın oğlu Pars 24 saatimin neredeyse 18 saatini geçirdiğim bir bebek. Oynadığı tüm oyunlarını benle öğreniyor. Ben ona yeni nesil oyunlar öğretiyorum. Birlikte çok eğleniyoruz. Onunla oynadığımız oyun “Kim kimi itecek?” oyunuydu…Sağolsun gazeteci arkadaş beni balkondan çocuk sallandıran Michael Jackson gibi çekmiş. Sanki Pars'ı ben ağlatıyormuşum gibi…Geçtiğimiz günlerde Barcelona'da Beren'in tenis maçına da gittim. Hayatımdaki insanın iki tane meleğine cenneti yaşatmaya çalışıyorum. İki üç lokasyonumuz var kaldığımız, ama genellikle tek bir yerde kalıyoruz.

“EBRU GÜNDEŞ'İN ÇIKIŞ ŞARKISI BANA AİT”


Ebru Gündeş'in önümüzdeki günlerde albümü çıkacak. Çıkış şarkısı bana ait. Şarkının adı da “Bir Devir Bitti” İnşallah Ebru'nun güzel sesinden dinleyeceğiz.. Ebru Gündeş'le çalışmalarımız sürüyor. Şarkının sözleri de şöyle;

İŞTE O ŞARKININ SÖZLERİ;

“Bir devir bitti kabul edelim
niye bunu görmezden gelelim
Hadi söyle biz de bilelim
Beni sana kim unutturuyor

Ben alıştım zaten sanma ödüm kopuyor
ve böyle gittikçe duygum aşktan kopuyor.
sana kim aşk satıyor;
alırsan al, seversen sev benim yerime
Sana hediye…

Bir devir bitti kabul edelim
Niye bunu görmezden gelelim
Hadi söyle biz de bilelim
Beni sana kim unutturuyor”

Bir de İbrahim Tatlıses için bir şarkımız var. O da kendini iyi hissettiği zaman bestelediğimiz şarkıyı söyleyecek