Serdar Bilgili'nin eski sevgilisinden şok açıklamalar

Söylemezsem Olmaz'a konuk olan Beşiktaş'ın eski Başkanı Bilgili'nin eski aşkı Aysel Yolaçan, yaptığı açıklamalarla şoke etti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Oya Aydoğan, Pakize Suda, Sinan Özedincik ve Duygu Çetinkaya'nın sunduğu Söylemezsem Olmaz programının bugünkü konuğu bir dönem Serdar Bilgili ile aşk yaşayan Aysel Yolaçan'dı.

Beşiktaş'ın eski Başkanı Bilgili'den 8 yaşında bir kızı olduğunu açıklayan Yolaçan, yaşadıklarını şöyle özetledi:

'Adana'dan İstanbul'a çalışmaya geldim. Serdar ile 2002 senesinde arkadaş ortamında tanıştık. Serdar ile tanıştıktan sonra çalışmayı bıraktım. Çok büyük bir aşk yaşadım. İlişkimiz çok güzeldi. 2006'da kızım Derin oldu. bazı problemler başladı. Serdar hem istedi hem istemedi. Ben doğurmak istediğimi söyledim.

Serdar Bey bana doğum günümde evlenme teklif etti.'

Yolaçan bu açıklamalarının ardından Bilgili ile ilgili şok iddialarda bulundu.

Hamile kaldıktan sonra Bilgili ile arasındaki ilişkinin yıpranmaya başladığını söyleyen Aysel Yolaçan, 'Hamileliğimin 2'inci ayından 8'inci ayına kadar benimle görüşmedi. Maddi olarak sıkıntı çektim. 8'inci aydan sonra Serdar yardım etmeye başladı' şeklinde konuştu.

'KIZIMIZI KABULLENMİYOR'


Serdar Bilgili kızıyla görüşmediğini de ifade eden Yolaçan, 'Serdar çocuğumuzu kabullenmiyor' dedi.


Kızını nüfusuna aldırması için Serdar Bilgili'ye babalık davası açtığını belirten Aysel Yolaçan, '1,5 yıldır davamız devam ediyor. Dava açmadan önce Serdar ile çok konuştum ama bana başka yol bırakmadı. Son 1 aydır telefon tehditleri alıyorum. Ama beni hiç kimse bu davamdan vazgeçiremez. Hiç bir şekilde korkmuyorum' diye konuştu.

Serdar Bilgili ile ilişkilerinin 2002'den 2013 yılına kadar sürdüğünü de dile getiren Yolaçan, 'Serdar çocuğumun duygularıyla oynadı. Benim hazmedemediğim nokta bu. Madem çcouğunu kabul etmiyorsun niye görüştün, niye hediyelere boğdun' dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Yolaçan'ın bu açıklamaları karşısında Oya Aydoğan ve Pakize Suda gözyaşlarını tutamadı.

Yolaçan, Gizem Özdilli'nin de Bilgili'den hamile kaldığını ancak aldırmak zorunda kaldığını da söyledi. BEYAZ GAZETE