Arda Turan'dan çok sert mesaj!

Arda Turan'ın instagram hesabından paylaştığı bu mesajın hedefi tartışılıyor.

İnstagram hesabından paylaştığı bu mesajın hedefi tartışılıyor: İbrahim Çelikkol ile aşkı deşifre olan Sinem Kobal mı, yoksa dün tribünden yüklenen taraftar mı?

Soma için Galatasaray ve Atletico Madrid arasında dün İzmir'de oynanan futbol maçının ardından Arda Turan tarafından instagram hesabından paylaşılan bir mesaj, farklı yorumlara yol açtı.

Bir kesim Arda Turan'ın paylaştığı bu mesajın hedefinin, İzmir'de oynana maçta tribündeki bir grup tarafından yapılan ve tribünde kavga çıkmasına neden olan "Cimbom'u satanı biz de satarız" tezahüratını yapanlar olduğunu düşünürken, diğer bir kesim ise İbrahim Çelikkol ile yaşadığı aşk, Çelikkol'u paylaştığı bir fotoğrafla deşifre olan eski sevgilisi Sinem Kobal'ın hedefte olduğuna inanıyor.

Arda Turan'dan çok sert mesaj!

ARDA TURAN'IN HESABINI MARIO SUAREZ AÇIKLADI


Öte yandan bugüne kadar rismi bir instagram hesabı olmayan Arda Turan'ın instagram hesabının yaklaşık 7 gün önce açıldığı dikkat çekiyor. İlk gönderisi ailesinin fotoğrafı olan hesap, "ardaturan10line" adını taşıyor.
Arda Turan'ın instagram hesabının açılışını ise Atletico Madrid'teki yakın arkadaşı mariosuarez, yaklaşık 11 saat önce twitter hesabından duyurmuştu.

Arda Turan'dan çok sert mesaj!