Zeynep Demirel'den eşine destek

Volkan Demirel'in tepki çeken derbi sonrası yaptığı "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak" açıklamasına eşi Zeynep Demirel'den destek geldi.

Zeynep Demirel, kızı Yade ve köpeklerinin fotoğrafını Instagram hesabından paylaşıp, altına, 'Cahil insanlarin silahi kufurdur, digerlerinin susmak. Birde güzel ülkemin, çok çabuk gaza gelmek ve bilmeden ahkam kesmek gibi 'cok guzel' bir yönü daha var ki, bayiliyorum! Politikadan tut futboluna, sanatina kadar konu herneyse, herkes birer 'Otorite' Ulkem derken atliyacaklar illaki olucaktir: tabiki herkesi kast etmiyorum. Istisna insanlar var ama sayilari digerlerinden ne yazikki az... Mesela hangi ünlüye nereden nasil laf soksak diye eli telefonda butun gun bekleyenler. Herkes istedigini yapsin ideolojisini savunup ama herkesi kinayip elestirmeye bayilanlar... Vs. vs. konu bu degil. Defalarca sokak hayvanlarini koruma derneklerine yardim yapmis, aktif olarak bizzat bulunmus sayisiz destek, vermis/vermeye devam edecek bi insan olarak: (ki bunu arastirsaydiniz bari)
Turkiyede hayvanseverlik bile (kendini en ileri goruslu en ozgurlukcu sayanin bile sahip oldugu gibi) faşist dusunceden hallice. Bu kavgaci ve kutuplasmis haliniz, bilmeden herseye bodozlama atlayan tavirlariniz, çok güzel bir amaç olan hayvanseverliginize de yansimis. Yoksa asil soylemin (ki bu konular benim haddim degil ve benim fotograflarim altinda da futbol kavgalarinizi ve kufurlerinizi cekin) ne amacli kim amacli oldugunu anlamiyacak kadar 'cok zeki'(!) olamazdiniz. Veya isinize oyle geldi... Neyse hep soylerim dogayi sevin, hayvanlari sevin, insanlari da sevin... Ama en onemlisi kendinizi sevin. Sevin ki, baska insanlara kotu sozler soylemeye yeriniz kalmayacak sekilde hazım ve sevgi dolsun kucucuk yureginize. Kotuluk kotuluk ceker. 'Fiilen' de insan olmanizi tavsiye ederim... Fotograf: 08/05/2014 Yade 3 aylikken...' notunu düştü.

Zeynep Demirel'den eşine destek