Asena ile Berkay'ın bebek odası skandalı bitmiyor

Futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile popçu Berkay'ın Etiler'de bir menajerlik ofisinde sık sık bir araya geldiği öne sürüldü.

Magazin dünyası geçen yıl futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile popçu Berkay'ın bir alışveriş merkezinin bebek odasında yaşadıkları skandala kilitlenmişti.

İddiaya göre Berkay ile "Benim stil danışmanlığımı yapıyor" dediği Asena, yasak aşk yaşıyordu.

İkili ise aralarındaki samimiyetin iş ilişkisi çerçevesinin dışına çıkmadığını savundu ancak yurtdışında çekilen el ele fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Güneş'in haberine göre, bütün gözler Caner'e çevrildi. Beklenenin aksine Caner, marjinal giyimi ve sosyal medyadaki garip paylaşımlarına rağmen "Ben eşime güveniyorum. Onu seviyorum, bizi rahat bırakın" dedi.

Çift, bu yaz Çeşme tatillerinde aşk tazeledi.

İyi ki varsın deli sevgili!

Caner geçen günlerde eşinin iki eliyle zafer işareti yaparken çekilen fotoğrafını paylaşıp altına "İyi ki varsın, deli sevgili" yazdı.

Ancak Asena'nın eşine söz verip görüşmeyi kestiğini söylediği Berkay'la Etiler'de bir menajerlik ofisinde sık sık bir araya geldiği öne sürüldü.

İddiaya göre Asena, son olarak geçen perşembe öğlen saatlerinde bu ofisteydi. Ofise önce Berkay giriş yaptı.

Yaklaşık yarım saat sonra sa içeri Asena girdi. Saatler sonra Berkay, etrafı kontrol ettikten sonra ofisin arka sokağından çıkış yaptı.