Dansöz Didem Madonna için göbek atacak!

Madonna'nın İbiza'daki sürpriz doğum günü partisinde Akatay Ritm Grubu çalacak, dansöz Didem göbek atacak.

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna 56'ıncı doğum gününü bu gece kutluyor. Madonna'nın doğum günü için hazırlanan Türk sürprizi ise uzun yıllar konuşulacak ve sadece Türkiye'de değil dünyada ses getirecek türden.

Madonna'nın doğum günü için yakın arkadaşı dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş'ın İbiza'daki malikanesinde sürpriz bir parti düzenleniyor.

HABERTURK.COM Magazin Servisi'nin edindiği bilgiye göre Mert Alaş, bu doğum günü için Hadise ve Demet Akalın gibi isimlerin de menajeri olan Haluk Şentürk'ü arayarak, fikir danıştı.

Alaş'ın Madonna'yı şaşırtacak kadar sürpriz bir parti konusunda fikir aldığı Şentürk ise organizasyonu üstlendi ve Amerikalı pop ikonunun unutamayacağı bir plan yaptı.

Bunun için dansöz Didem'le konuşan, Madrid üzerinden İbiza'ya aktarmalı bir uçuşla gönderen Şentürk, Didem'in dans edeceği müzikler için ise Akatay Ritm Grubu'nu ayarladı.

Hamdi ve Mehmet Akatay kardeşleri de İbiza'ya gönderen Şentürk, ünlü pop yıldızının hafızalarına kazınacak bir organizasyonu İstanbul'dan gerçekleştirdi.

Yani bu gece Madonna'nın İbiza'daki sürpriz doğum günü partisinde Akatay Ritm Grubu çalacak, dansöz Didem göbek atacak.