İbrahim Toraman'ın eşinin karnı belirginleşti

Ünlü futbolcu İbrahim Toraman'ın dört aylık hamile olduğu söylenen eşi Eylem Yıldız’ın karnının hayli belirgin olması dikkat çekti.

Bu sezon Beşiktaş'tan Sivasspor'a kiralanan ünlü futbolcu İbrahim Toraman, geçtiğimiz günlerde avukat Eylem Yıldız ile Çırağan Saray'ında düzenlenen törenle dünya evine girmişti. Basına kapalı gerçekleşen ve ani bir kararla evlenen İbrahim Toraman'ın eşinin 4 aylık hamile olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddialar sonrası sessiz kalmayı tercih eden ve “Bu konular böyle konuşulmaz” diyerek basın mensuplarının sorularını geçiştiren futbolcu düğün sonrası ilk kez görüntülendi. Çiçeği burnunda evli çift önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Etiler'deki Nusr'et Steak House'da yemek yedi.

KARNI BELİRGİNLEŞTİ

Mekândan ayrılmak için kapı önüne çıkan çift, basın mensupları tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıktı. 4 aylık hamile olduğu söylenen Eylem Yıldız'ın karnının hayli belirgin olması dikkat çekti. Görüntülenmekten rahatsız olan Yıldız, çantası ile karnını saklamaya çalışsa da başarılı olamadı.

İbrahim Toraman'ın eşinin karnı belirginleşti