Açıkhava'da Karadeniz rüzgarı

Niyazi Koyuncu, Fuat Saka ve Karmate aynı sahnede buluşup Açıkhava'da Karadeniz rüzgârları estirdi.

Karadeniz müziğinin en önemli temsilcileri Niyazi Koyuncu, Fuat Saka ve Karmate aynı sahnede buluşup Açıkhava'da Karadeniz rüzgârları estirdi.

Turcell Yıldızlı Geceler kapsamında sahneye çıkan Niyazi Koyuncu, Fuat Saka ve Karmate Açıkhava sahnesinde sevenlerine unutulmaz bir konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularının yanıtlayan sanatçılardan Fuat Saka "Bugün buraya müzik yapmaya geldik, inşallah hep beraber eğleneceğiz" dedi. Muhabirlerin "Bu grupla albüm çıkar mı?" sorusuna ise Saka, "Albüm çıkarmanın bir anlamı yok, bu güzellik burada kalsın. Bize teklif ettiler, bizde uygun bulduk ve insanları eğlendirmeye geldik" dedi.

'Heyecanlandıran proje yok'


Karadeniz müziklerinin hayranı olan usta oyuncu Kadir İnanır konsere Jülide Kural ile katıldı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan İnanır "Karadeniz müziklerini çok severim, Fuat Saka benim yakın arkadaşım olur" dedi. Muhabirlerin yeni proje sorularını da yanıtlayan usta aktör "Teklifler geliyor ancak beni heyecanlandıran bir şey çıkmadı. Bu yaşıma kadar rol aldığım projeler belli, bunların üstünde bir şey olmalı ki kabul edeyim" dedi.