Nilüfer yasak tanımadı

Usta sanatçı Nilüfer önceki gün Açıkhava Sahnesi’nde nostalji rüzgârları estirdi.

Avea İle Yıldızlar Açıkhava’da sahnesi geçtiğimiz akşam Nilüfer ile unutulmayan şarkıları Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşturdu.

Usta sanatçı Nilüfer önceki gün Açıkhava Sahnesi’nde nostalji rüzgârları estirdi. 70’ler, 80’ler ve 90’ların unutulmaz şarkılarını seslendiren Nilüfer dinlemeye gelen konuklara keyifili anlar yaşattı. Sahneye sarılar içinde çıkan güzel sanatçı “Yağmurlu havaya rağmen yine beraberiz. Çok teşekkürler, hoş geldiniz” diyerek'Dünya Dönüyor’ parçasıyla geceye başladı. Geceyi'Şov Yapma’ parçasıyla sonlandıran Nilüfer alkışlar eşliğinde sahneye bis yapmak için çağrıldı.

‘BU SAVAŞ BITSIN ARTIK’

Şarkı aralarında sevenleriyle konuşan Nilüfer İsrail’e de ateş püskürdü, “Bu yaşananlar insanlık ayıbı, bu kadar şuursuzca yıllardır insanların ve çocukların canına kıyıyorlar, bu savaş bitsin artık, nedir bunların dertleri para mı? Nefret ediyorum paradan” demesi uzun süre alkış aldı.

ISTERSEM 5 SAAT SÖYLERIM

Gece yarısı bitmesi gereken konseri 1 buçuk saat uzatan Nilüfer, “Yasak varmış 12’de bitirmemiz gerekiyormuş. Ben özgür bir insanım şalterleri indirene kadar söyleyeceğim” diyerek yasağı deldi ve “İstersem 5 saat şarkı söylerim” dedi. Konser sonunda teşekkür konuşması yapan sanatçı sahneden birçok ismi saydığı sırada seyircilerden'Kayahan’ sesi yükselince durarak'’Ne güzel eğleniyorduk, nereden çıkardınız” diyerek seyircileri susturdu.