Sezen Aksu: 'Önüme gelene nikâh basmak zorunda kaldım'

Antalyalı hayranlarıyla buluşan Türk pop müziğinin usta sesi Sezen Aksu, "Babamın korkusundan flört edemedim, yusuf yusuf önüme gelene nikâh basmak zorunda kaldım" itirafında bulundu.

Türk pop müziğinin'Minik Serçe’si Sezen Aksu, hayranlarıyla Antalya’da buluştu.

Antalyalı hayranlarıyla buluşan Türk pop müziğinin usta sesi Sezen Aksu konsere'Bu Gece Gel, Yarın İstersen Yine Git’ adlı şarkısıyla başladı. Aksu, şarkının ardından Twitter’da kendisiyle ilgili yapılan bir yorum için, “Benim Twitter’ım yok. Orada yazanların hepsi üfürükten tayyare, selam söyle o yâre misali. Twitter’da şöyle bir cümle var,'Bu gece gel yarın istersen git diyerek bir nesli yollu yapan Sezen Aksu’ya selamlar olsun.’ Ya burada hoşgörülü bir insanın ifadesi var. Bu gece gel yarın istersen gelme, belki bunlar evli, senin kalbin ne kadar kötüymüş arkadaşım. Ben neden bir kuşağın yolunu yapıyormuşum, kuşak müsaitmiş demek ki. Ben ne yaptıysam nikâhı basıp öyle yaptım. Babamın korkusundan flört edemedim, yusuf yusuf önüme gelene nikâh basmak zorunda kaldım. Ondan sonra adım'çok evlendiye’ çıktı” dedi.

Sezen Aksu, daha sonra kendisini izlemeye gelen bir gelin ve damadı sahneye davet etti. Ayça-Şevki Demir çiftini tebrik eden Aksu, “Siz ne güzel armağansınız bana böyle. Demek ki hayatınızda önemli bir yerim varmış. Çok mutlu oldum” dedi. Demir çifti, seyirciler ve Aksu’nun isteğiyle sahnede dans etti. Anne ve babasının da 60. evlilik yıldönümlerini nikâh tazeleyerek kutladıklarını söyledi.