Beren Saat 5 aydır bekliyor

Beren Saat'in gelinliğini 5 ay önce Londra'dan aldığı öğrenildi.

Vatan'ın haberine göre, Kenan Doğulu ile 27 Temmuz’da Los Angeles’ta evlenecek olan Beren Saat gelinliğini 5 ay önce Londra’dan aldı

Serdar Ortaç ve Emrah’ın ardından evlilik sırası Kenan Doğulu’ya geldi. 40 yaşındaki Doğulu, nişanlısı Beren Saat’le 27 Temmuz’da Amerika’da evlenecek. Kenan’ı bu ay çok yoğun bir tempo bekliyor. Yarın kız kardeşi Canan’ı evlendirecek olan Doğulu, 26 Haziran’da da Harbiye Açıkhava’da sahneye çıkacak. Tüm bu koşuşturma içinde de kendi düğününün organizasyonuyla ilgilenecek.

Beren Saat ise hazırlıklara çoktan başlamış. Ünlü oyuncu hayallerini süsleyen gelinliği Şubat ayında Londra’dan satın almış. İlk evlilik tarihi olan 20 Nisan’ın ertelenmesiyle gelinlik aylardır askıda bekliyormuş.

Nikah şahidi Erdoğan çifti


Çift, Los Angeles’ta kır düğünü yapacakmış. Düğün sonrası yapılacak after partide Beren Saat, Özgür Masur imzalı bir elbise giyecekmiş. Çiftin davetli listesindeki isimler de netleşmiş. Nikaha ailelerin yanı sıra Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin, Özgür Masur, Gülben Ergen, Esra Dermancıoğlu, Mert Tünay, Sıla, Zerrin Tekindor gibi isimler davet edilmiş. Yol ve otel masrafını herkes kendi karşılayacakmış. Nikah şahitleri ise tanışmalarına vesile olan Yılmaz Erdoğan ile eşi Belçim Bilgin olacakmış.