Aydın Boysan'a mutlu yıllar öpücüğü

Mimar Aydın Boysan 94. doğum gününü ailesi ve yakın dostlarıyla birlikte kutladı.

Gecede kadehler "Aydın Ağabey sen hep yeni kal" diye kalktı. 93 yaşında "İnsan Suyu Zaman Nehrinde Akıyor" adlı yeni kitabını yazan ve bütün mesleki birikimlerinin yanı sıra yaşam mimarı olarak adlandırılan Aydın Boysan, 94. doğum gününü 65 yıllık eşi Suzan Boysan, oğlu ve dostlarıyla birlikte Cihangir Bahar Meyhane'de kutladı.

Mustafa Alabora, Nurgül Yeşilçay, Yekta Kopan, Mehmet Turgut, Alper Kul, Nebil Özgentürk, Ayşe Arman, Ayşegül Dinçkök, Sunay Akın, Derya Karadaş, Haki Biçici, Levent Üzümcü, Doğan-Güneş Duru, Kandemir Konduk, Keremcem, Seda Güven, Selim-Zeynep Atakan ve Yüksel Aksu gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen gecede kahkahalar eksik olmadı. Aydın Boysan dev rakı şişesi şeklindeki doğum günü pastasını görünce heyecanlanıp, "Ben bu pastaya kadeh kaldırırım" dedi.

'Gerçek olsaydı boşa gidecekti'

Bütün dostlarının yeni yaşını, "Aydın Ağabey sen hep yeni kal!" diyerek kutladığı Aydın Boysan, rakı şişesi şeklindeki pastasını keserken, "Eyvah! Gerçek rakı olsaydı boşa gidecekti" diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Boysan "Doğum günümü kutlamanız müstesna bir hareket ama rakı şişesi şeklinde pasta için ayrıca müteşekkirim" dedi.