2 milyonluk ihanet davası

Wilma Elles ile yaşadığı aşkla adını duyuran işadamı Kerem Göğüş’e, eski nişanlısının ihanet gerekçesiyle açtığı 2 milyon liralık tazminat davasının ilk duruşması yapıldı

Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Arif Kerem Göğüş'ün eski nişanlısı Burcu Özcan, geçtiğimiz yıl nişanlı olduğu dönemde aldatıldığını ve onurunun kırıldığını iddia ederek 2 milyon lira manevi, 10 bin lira da maddi tazminat davası açmıştı. Nişanlısının manken ve oyuncu Wilma Elles'le tanıştıktan sonra yemek ve eğlencelere Elles'le gitmeye başladığını anlatan Özcan, ilişkinin dedikodularla ortaya çıktıktan sonra gazete manşetlerini süslediğini belirtmişti. “Benden ayrılmadan adımı kirletti” demişti. Tazminat davasının dün görülen duruşmasında Kerem Göğüş'ün tanıkları dinlendi. Göğüş ise içeri girmediği mahkeme salonunun kapısında bekleyerek duruşmayı izledi.

‘YALNIZ HİSSETTİ'

Kerem Göğüş'ün tanığı Mehmet Baloğlu, Burcu Özcan'ın arkadaş çevresinin Ankara'da olduğunu belirterek “Kendisini yalnız hissetti. Sürekli'Neredesin, ne yapıyorsun, neden benimle ilgilenmiyorsun' diyerek Kerem'i boğuyordu. Burcu'ya telkin ettim. Kerem'in üzerine gitmemesini söyledim” dedi. PSİKOLOJİSİ DEĞİŞTİ Tanık Nazlı Ilgın Baloğlu ise, ikiliyi Ankara'dan tanıdığını anlatarak “Burcu, İstanbul'a geldikten sonra buradaki sosyal çevreye ayak uyduramadı. Sürekli lüks alışverişlerden, gittiği mekânlardan bahsederdi. Bu beni rahatsız etti” diye konuştu. Duruşma Özcan'ın tanıklarının dinlenmesi için ertelendi.