Şarkıcı Yaren'in klibi izlenme rekoru kırdı

Kanal D'nin yeni dizisi 'Ulan İstanbul'un tanıtımı için şarkı söyleyen başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu'nun klibi izlenme rekoru kırdı.

Kanal D'nin başrollerini Uğur Polat ve Şebnem Bozoklu'nun paylaştıkları, Haziran'da ekrana gelecek yeni dizisi 'Ulan İstanbul'un ilk görüntüsü olan, Yaren 'Kezzapla Mayonez' klibi, ekranda hiç yayınlanmadan sadece internet ve sosyal medya üzerinden 5 günde (22-26 Mayıs), 2 milyon 100 bin kişi tarafından izlenerek rekor kırdı. Yaren'in klibi, dün akşamdan itibaren de Kanal D'de ekrana gelmeye başladı.

Perşembe gününden itibaren internet sitelerinde ve sosyal medyada yayınlanmaya başlanan kliple ilgili ayrıca, sosyal medyada 20 bine yakın tweet atılırken, Facebook ve internet sitelerinde de binlerce yorum yapıldı.

Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yaz sezonun iddialı yapımlarından olan 'Ulan İstanbul ',İstanbul'da yolları kesişen, birbirinden farklı beş kişinin bir araya gelerek kurdukları bir soygun çetesinin hikayesini anlatıyor. Yaren de (Şebnem Bozoklu) bu çetenin üyelerinden biri. Popstar olma ümidiyle Mersin'den kaçıp İstanbul'a gelen Yaren'in planları umduğu gibi gitmez. Girdiği popstar yarışmasına elemelerde veda edince, İstanbul'un zorlu hayat şartlarında yolu pavyonlara düşer. Kurtulmanın yollarını ararken çetenin lideri Kandemir (Uğur Polat) ile tanışır ve ekibe girer. Becerileriyle de ekibin ayrılmaz bir parçası olur.

Başrollerini Uğur Polat (Kandemir), Şebnem Bozoklu (Yaren), Salih Bademci (Ceyhun), Sevtap Özaltun (Derya), Erkan Kolçak Köstendil (Karlos), Kaan Yıldırım (Ferdi), Caner Özyurtlu (Bahadır), Alptekin Serdengeçti (Ali Rıza), Zeynep Kankonde (Şehriban), Beyti Engin (Hayati), Gökhan Niğdeli (Muhtar), Bahadır Hakim (Shan Li), Ayta Sözeri (Umay), Can Bartu Aslan (Gıyas) ve Zihni Göktay'ın (Servet) paylaştıkları, yönetmenliğini Murat Onbul'un yaptığı, senaryosunu da Uğraş Güneş'in kaleme aldığı 'Ulan İstanbul' yakında Kanal D'de...