'Sen ezik bir pisliksin'

Deniz Akkaya, Soma faciasıyla dalga geçen şarkıcıya ateş püskürdü

Dünyaca ünlü Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber maymunu'Mally'ye açtığı Twitter hesabından Soma faciası için şu mesajı yazmıştı: “Türkiye'de 300 kişinin öldüğünü duydum. Artık bu dursun. Beni çok üzüyor. Somalıysanız, konuşma ihtiyacınız varsa burada olduğumu bilin.”

Soma'ya gidip acılı ailelerle görüşen Deniz Akkaya bu Tweet üzerine çıldırdı.

Deniz Akkaya, Justin Bieber'a, İngilizce şu mesajı yazdı: “Utan kendinden! Seni tekrar Türkiye'de görmek istemiyoruz. Soma'yla dalga geçen şakan hiç de komik değil! Sen ezik bir pisliksin.”

Justin Bieber'ın, Soma'yla ilgili düşüncelerini maymunu Mally'nin Twitter hesabından yazması da tepkilere neden oluyor. Gençler pop yıldızına hakaretler yağdırıyor. Justin Bieber ise tepkilere cevap vermedi.

'Sen ezik bir pisliksin'
BERNA LAÇİN'E DE CEVAP VERDİ

Öte yandan Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden Soma'ya giden ünlüleri hedef alan bir mesaj yayınlayan Berna Laçin'e de cevap verdi.

Akkaya, 'Yaşananları evimden izlerken rahatsız oldum. Bu nedenle gittim. İnsanlar tanıdık bir yüz gördükleri zaman kendilerine yakın hissediyorlar. Yaşanılanların unutulmasından korkuyorlar. 'Siz bizim yanımızda olduğunuz zaman sesimizi daha rahat duyurabiliriz' diyorlar. 'Gitmeyin' diyen bazı provokatörleri esefle kınıyorum. Gidip neler yaşandığını görsünler' dedi.