Tuba'nın evdeki en büyük mutluluğu

6 ay önce ikinci annelik heyecanı yaşayan Tuba Ünsal, ev hayatıyla ilgili konuştu.

Tuba Ünsal, Zeynep Özek'in hazırladığı, Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalında soruları yanıtladı.

Oyuncu Tuba Ünsal, Zeynep Özek'in hazırladığı, Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalında soruları yanıtladı. Geçen kasım ayında oğlu Civan Mert'i kucağına alan ve ikinci defa annelik heyecanını yaşayan Ünsal, bir bebeğin en zor döneminin ilk 6 ayı olduğunu söyledi.

Ünsal, “Süt veriyorum. Öteki tarafta büyük olan kızım Sera'nın kardeşi Civan Mert'e adapte olma süreci var. Civan Mert'le bir şekilde 6 aya yaklaşıyoruz ve evde asayiş berkemal. Evde çok mutluyum. İnsan evde mutlu olunca bu iş hayatına da yaptığı her şeye yansıyor. O yüzden keyfim yerinde” dedi. Ünsal hamileliğinde aldığı fazla kiloları da sıkı bir diyetle attığını belirtti.

11 Nisan'da vizyona giren'Hayat Sana Güzel' filminde Şevket Çoruh ve hande katipoğlu'yla rol alan Ünsal, canlandırdığı'Olayların dibine dinamit koyup patlatan' olarak tanımladığı'Nurcan' karakterinin kendisiyle hiç alakası olmadığını anlattı. Ünsal, “Film teklif edildiğinde senaryoda seçmem gereken iki karakterden hemen ikincisini tercih ettim. Filmi izleyen arkadaşlarım,'Tuba filmde neredesin?' diye soruyor. Tip olarak o kadar farklıyım ki, pek kimse tanıyamıyor. Aslında komedi filmlerini seviyorum. Ama, şanslıyım; hem drama, hem komedi oynayabiliyorum” dedi.