Kötü kadın olamıyorum

Modellikten oyunculuğa geçen Didem Taslan, 2014 için kendini yeniledi.

Yeni tarzı ve saç stili ile fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın objektifinin karşısına geçen taslan, sezona bomba gibi gireceğini belirtti. Kurtlar Vadisi dizisindeki performansıyla oyunculuğunu kanıtlayan Taslan, Umutsuz Ev Kadınları dizisine Neşe karakteriyle girdi. Güzel oyuncu “Neşe karakteri yumuşak geçişleri olan, konuşarak anlaşan naif bir karakter. Zaten ben kötü kadın olamıyorum. Rolümü oynamaya başlayınca izleyici bana tavır almıyor, düşman olmuyor. Benim yüzüm, oyunculuğum senaryonun akışını değiştiriyor. Ama kötü kadın karakteri dizinin her zaman gizli başrolüdür ve dinamiğidir” dedi. Aksiyon dolu bir projede yer almak istediğini de belirten Taslan, bu yaza bir sinema filmin yer alacağının müjdesini de verdi.

Ben zaten inanmıştım

Pana Fİlm ve Kurtlar Vadisisi’nden Şaşmaz kardeşlerin anlaşamayıp yollarını ayırması ile ilgili de konuşan Taslan, Valla üzüldüm. Ben dizideyken böyle sorunlar yoktu” açıklamasını yaptı. “Gürkan Uygun filmin karekterinden sıyrılmak istedi” diyen güzel oyuncu, “Gürkan tiyatro geçmişi olan tam bir sanat adamı. Aynı zamanda heykeltraş. Gamze türküsünün sözlerini de yazan yine Gürkan’dır” diyerek sözlerine devam etti.

Uygun’un Çanakkale filmi ile de Memati karakterinden sıyrıldığını belirten Taslan, Nejat İşler’in iyileştiğini ve sağlığına kavuştuğuna çok sevindiğini belirtti. Bir gün Nejat İşler’le de çalışmak istediğini söyleyen güzel oyuncu “Ben zaten inanmamıştım. Nitekim de öyle oldu sağlığına kavuştu ve aramıza döndü “dedi.