Sinan'la çok güzel bir duygu yaşıyoruz

Ebru Şallı 10 yıllık pilates sevdasını, eski eşi Harun Tan'ı, kendisine 'kutsal kadınım' diyen Sinan Akçıl'ı anlattı.

Yaklaşık 7 aydır Sinan Akçıl ile aşk yaşayan güzel isim Ebru Şallı, Akşam Life'a özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

İşte Ebru Şallı'nın açıklamalarından öne çıkan başlıklar...

"HARUN'LA ARAMDA SORUN YOK"

"Çocuklarımla birebir kendim ilgileniyorum. Onlar benim baştacım. Tabii ki evde yardımcım var. Sonuçta çalışan insanlarız. Önemli olan çocuklarla birlikte kaliteli vakit geçirmektir. Onların sadece ihtiyaçları değil, her türlü yanlarında olabilmek. Ben de her türlü elimden geleni yapıyorum. Çocuklar insanın canı, kanı. Çocuklarım hem bende hem de babalarında kalıyor. Ayrılık olduğu için dengelemeye çalışıyoruz. Onlar sonuçta kardeş, onları ayırmıyoruz. Ayrılmamaları gerekiyor. Ben, Harun'la da görüşüyorum. Herhangi bir sorun yok.

"SİNAN AKÇIL İLE ÇOK TEMİZ BİR DUYGU YAŞIYORUZ"

Özel hayatımla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Sinan da konuşmamı istemiyor. Tek başıma yaşadığım bir şey olmadığı için konuşmam doğru olmaz. Sadece şunu söyleyebilirim: Gerçekten tertemiz, çok güzel bir duygu yaşadığımızı düşünüyorum. 'Kutsal kadınım' sözü hangi kadının hoşuna gitmez ki? Sinan Akçıl'la yurtdışında çekilen fotoğraflarımıza photoshop dediler. Kesinlikle böyle bir şey yok. O fotoğraflar gerçek. O fotoğrafı birileri bulmuş ve burada yayınlandı.

"MAVİ MAVİ ŞARKISI BENİM İÇİN"

Reklam aşkı haberlerine alıştım. Konuşmak gerekirse doğru olmayan çok haber yapılıyor. İnsan yaşadığını kendi bilir. Biraz daha hassas davranmalarını rica ediyorum. Çünkü yıllardır bende önünüzdeyim, bu işlere emek verdim, çocuklarım var. O yüzden biraz daha düşünülerek yapılmasında yarar var. Hiçbir zaman reklama ihtiyacım olmadı. Aynı şekilde Sinan'ın da böyle bir şeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Çünkü çok güzel işlere imza atıyor.

Sinan'ın tüm şarkılarını dinledim. Hepsi çok güzel. Özellikle 'Mavi Mavi' parçasını gözlerim için yazdı. İbrahim Tatlıses'ten sonra ikinci bir 'Mavi Mavi' geliyor. Sanıyorum 1.5 ay içerisinde çıkacak. Aşk, ulaşması zor bir şey bence. Kolay bulunmuyor. O yüzden bulunca tutacaksın. Aşkı yaşamak lazım. Herkese de tavsiye ederim. Biz gayet mutluyuz.