Bu yorum utandırdı!

Ekranların sevilen sunucusu Ebru Şallı kendisine söylenen sözler karşısında zor anlar yaşadı.

Ekranların sevilen sunucusu Ebru Şallı kendisine söylenen sözler karşısında zor anlar yaşadı.

Son dakika magazin haberleri acunn.com'da. Ebru Şallı ile ilgili tüm haber ve videolara acunn.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Magazin gündeminin en güncel haber ve videolarını acunn.com internet sayfasından takip edebilirsiniz. Kim nerede, ne dedi, ne yapıyor ünlülerin hayatından en son haberler acunn.com'da...

Ebru Şallı, önceki gün katıldığı bir tanıtımda, kendisine eşlik eden 11 koruma ile şaşkınlık yarattı. Sefaköy Armoni Park AVM içinde yer alan Fishour'un açılışına davet olarak katılan Şallı, tanıtıma gelmeden saatler önce AVM'de izdihama neden oldu.

Yaptığı programlarla büyük bir hayran kitelesine ulaşarak 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan ünlü sunucu Ebru Şallı, giydiği spor kıyafetle hayranlarının karşısına çıktı. Tanıtım alanına gelene kadar Ebru Şallı'ya 11 korumanın eşlik etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Utandıran yorum

Ebru Şallı'yı tanıtım alanına getiren koruma ordusu, ünlü sunucunun yanından tanıtımın son anına kadar bir an olsun ayrılmadı. Tanıtım esnasında bir hayranı cep telefonunu uzatarak Ebru Şallı'yı eşi ile telefonla görüştürdü. Hayranının eşi ile telefonda tanışan Şallı "Burada tek başına geziyor ben senin yerinde olsam kocamı tek başına bırakmam" diyerek herkesi kahkahaya boğdu.

Yoğun güvenlik önlemlerine rağmen güzel sunucunun yanına yaklaşmayı başaran bir kadının yorumu ise Ebru Şallı'yı oldukça utandırdı. Kadın Ebru Şallı'ya; "Harun'la yakışmıyordun, Sinan'la birbirinize çok yakışıyorsunuz. Sinan tam senlik" dedi. Şallı, bu yorum karşısında sessiz kaldı.