Takıntılı hayrana hapis cezası

'Kurtlar Vadisi: Pusu'nun oyuncusu Çiğdem Batur'u takip edip rahatsız edici mesajlar gönderen Erdinç B. isimli kişi, mahkeme tarafından üç ay hapis cezasına mahkum edildi

ATV'nin fenomen dizisi 'Kurtlar Vadisi: Pusu'da 'Savcı Leyla' karakterini canlandıran Çiğdem Batur'un, kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle Erdinç B. isimli hayranına açtığı dava sonuçlandı. İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi, bir yıldır devam eden dava sonunda, Erdinç B.'ye 'tehdit ve kişilerin huzur ve sükutunu bozma' suçundan üç ay hapis cezası verilmesine karar verdi. Batur'un hayranı olduğunu söyleyen Erdinç B., güzel oyuncuya önce Twitter'dan mesajlar gönderiyordu. Daha sonra Batur'un cep telefonuna SMS'ler yollayan Erdinç B.'nin ünlü oyuncuyu gittiği yerlerde takip ettiği de ortaya çıkmıştı. İstanbul Emniyeti ise bu süreçte Çiğdem Batur'a koruma tayin etmişti.

'HAKKIMI ARADIM'

Erdinç B.'nin kendisini takip etmesi nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyen Çiğdem Batur, davanın sonucuyla ilgili şöyle konuştu: "Bana gerçekten hayranlık duyan herkese sonsuz sevgi ve saygım var. Ama yaşam alanımı kısıtlayan, beni ve ailemi rahatsız edecek boyutta bir yaklaşım sergileyen bu kişi için hukuki yollardan hakkımı aradım. Kimsenin bunu yaşatmaya hakkı yok."