Polisler Gisele Bündchen’in peşine düştü

7 yıldır Forbes tarafından dünyanın en çok kazanan mankeni olan Gisele Bündchen’in hesapları mali polis tarafından inceleme altına alındı.

Forbes'a göre Bündchen geçen 2012 yılı haziran ayı ile 2013 yılı haziran ayı arasında 42 milyon dolar para kazandı. Bündchen'e göre ise kazandığı para bu kadar da yüksek değil.

"GERÇEK BANKA HESAPLARIMI BİLMİYORLAR"

Bündchen'in hesaplarının incelenmesine neden olarak 7 yıldır Forbes'un zirvesinde yer alması gösteriliyor. Brezilyalı süper model hesaplarının incelenmesiyle ilgili olarak, "Bu üzücü bir durum. Benim kazandığım paralarla ilgili olarak yazılar yazanlar gerçekten banka hesaplarımı bilmiyorlar" dedi. Forbes'a göre Bündchen'in kazancı çoğunlukla fotoğraf çekimlerinden ve katıldığı moda şovlarından oluşuyor.

'ONLARIN SÖYLEDİĞİ KADAR KAZANMIYORUM'

Bündchen, "Evet çok kazanıyorum. Fakat onların yazdığı kadar değil. Benim hesaplarımın kontrol edilmesi de beni çok ilgilendirmiyor. Ortada yasadışı bir şey yok" dedi. Amerikan Vergi Dairesi'nin hesaplarını incelediğini ve henüz bir şey çıkmadığını ifade eden Bündchen, "İncelemeden henüz bir şey çıkmadı çünkü ben Forbes'un söylediği kazar kazanmıyorum" dedi.