Pop star Abidin'den şaşırtan açıklamalar

Kız arkadaşını görmeden aşık olduğunu ve 4 yıl boyunca sadece telefon ve mesajlarla aşk yaşadığını belirten Abidin, Çağla Şikel ile Alişan'ın şaşkına çevirdi.

SHOW TV'de Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil programına konuk olan pop star Abidin, yaptığı açıklamalarla Çağla Şikel ve Alişan'ın şaşkına çevird.

Kız arkadaşını görmeden aşık olduğunu ve 4 yıl boyunca sadece telefon ve mesajlarla aşk yaşadığını belirten Abidin, "Ben aşksız yaşayamıyorum. Aşkla ve samimiyetle yapılan her şeyin karşı tarafa geçtiğine inananlardanım. Ruh eşimi buldum" dedim.

Hayatıma çok fazla kadın girdiğini söyleyen Abidin, "Güzel bir adam olduğumu söylüyorlar. O yönden biraz şanslıyım. Yanı başımda, karşımda olan insanlarla yaşadığım duygusal ilişkiler illa bir çıkar ilişkisine dönüştü ve bir şekilde bitti. Bugüne kadar hep yüz yüze baktığınız insanlarla yaşadığınızın dışında hiç görmediğim bir insanla bir şey yaşamayı denedim" ifadelerini kullandı.

Abidin İstanbul'dan Ankara'ya neden taşındığını ise şöyle anlattı:

"O Ankara'ya yereleşince bende peşinden oraya yerleştim."

Bu aşkın kendisini tasavvufa yönelttğini de söyleyen Abidin, "Hiç bir şeyin tesadüf olmadığına inanıyorum. İnsanlar görmeden de bir şeylere bağlanabiliyor. Kendimi terbiye etmek için eğitmeye karar verdim" diye konuştu.

Görmeden aşk yaşadığı kişiyle şu an sevgili olduklarını belirten Abidin, "Türkiye'nin belli başlı ailelerinden birinin kızı" dedi.

"EVLİLİK TEKLİFİMİ KABUL ETMEDİ"

Abidin "Evlilik düşünüyor musun?" sorusuna önce, "Evlilik olayına sıcak bakmıyorum. Bana tabu gibi geliyor" yanıtını verse de sonra "Ama o ne zaman evlenmek isterse ben hazırım. Ben evlilik teklifi ettim ama daha kabul etmedi. 'Daha var' dedi. Benim hazır olmadığımı biliyor" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE