Ferdi Tayfur'dan yeni Ata Demirer açıklaması

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, son günlerde hakkında çıkan haberlere Söylemezsem Olmaz'da yanıt verdi. Tayfur davalık olduğu komedyen Ata Demirer için de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, son günlerde hakkında çıkan haberlere Söylemezsem Olmaz'da yanıt verdi. Tayfur davalık olduğu komedyen Ata Demirer için de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına telefonla bağlanan ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, merak edilen sorulara yanıt verdi.

'YÜZ FELCİ GEÇİRMEDİM'

Ferdi Tayfur yüz felci geçirdiğine dair çıkan haberlere, 'Allah korusun. gayet iyiyim sadece. Bir yıl kadar önce beyin sapındaki damarda pıhtı atması oldu. O yüzden biraz yüzüm sarktı, ondan sonra düzelmeye başladı. Uzun zaman alıyormuş düzelmesi, bütün mesele bu. Çok çok iyiyim. Çıkan haberler sansasyon için yapılıyor' açıklamalarında bulundu.

'DOKTOR OLDUĞU İÇİN O ADAMA İNANDIM'


Ünlü sanatçı, Söylemezsem Olmaz'da nasıl dolandırıldığını da anlattı. Kendisini doktor olarak tanıtan kişiye 16 villa ve 6 villa arazisi kaptıran Ferdi Tayfur'un açıklamaları karşısında Söylemezsem Olmaz ekibi şoke oldu. Yalova'da bir siteden 16 villa ve 6 villa arazisi aldığını belirten Ferdi Tayfur, Emlakçı M.T vasıtasıyla villa ve arazileri, kendisini özel hastane sahibi olarak tanıtan doktor Çetin Ö'ye senet karşılığında 800 bin liraya sattığını söyledi. Ancak sattığı villaların paralarını alamadığını ifade eden Tayfur, 'Doktor olduğu için o adama inandım' dedi.

'BANA SON EŞİM BAKIYOR'

Hastalığı ve dolandırıldığı dönemde maddi sıkıntı yaşamadığını söyleyen usta sanatçı, 'Her şey yolunda. Allah beni kimseye muhtaç etmesin. Önemli olan yüreğimdeki mutluluktur' şeklinde konuştu.

'Hastalığım boyunca arkadaşlarım hep aradı' diyen Tayfur, 'Şu an bana son eşim bakıyor. 'İlk eşim bakıyor' diye yazan kişinin bir problemi olsa gerek' dedi.

Kendisini yormadan, üzmeden Avrupa Turnesine çıkacağını belirten Ferdi Tayfur, 'İsveç'e gidecektim ama çıkan haberler yüzünden iptal oldu' açıklamasında bulundu.

"O FİLMDE ADIMIN GEÇMESİNİ İSTERDİM"

Ferdi Tayfur'un, komedyen Ata Demirer'in “Berlin Kaplanı' filminin senaryosunun kendisine ait olduğu iddiasıyla başlayan kavga için de yeni açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı,
'Berlin Kaplanı filmini izledim beğenmedim. Aceleye gelmiş. Çünkü devamlı değiştirmeye çalışıyorlardı. Ben projeyi 80'li yıllardan beri düşünüyordum. Ben böyle yapacağını hiç düşünmedim. Kendisine telefon açmadım çünkü karşımdaki insanın kıvıracağını biliyorum. Ben mahkemeye bile vermedim, Ata Demirer kendisi beni mahkemeye verdi, 100 bin lira tazminat istiyor' dedi.

Tayfur, 'Ata Demirer kapatalım bu konuyu dese, ne istersiniz?' sorusuna 'Bir şey istemem. Ben sadece o filmde ismimin geçmesini isterdim. Bir emek vermişim çünkü' yanıtını verdi.  BEYAZ GAZETE