Burada Laf Çok - Defne Samyeli'den iğrenç iddialara sert yanıt

Ünlü spiker Defne Samyeli, Burada Laf Çok programında hakkında çıkan çirkin iddialara sert yanıt verdi.

Ünlü spiker Defne Samyeli, Burada Laf Çok programında hakkında çıkan çirkin iddialara sert yanıt verdi.

Twitter'da çirkin bir dedikodunun malzemesi yapılan ünlü spiker Defne Samyeli, Mesut Yar'la Burada Laf Çok programında isyan etti.

"Buraya çok neşeli gelmek isterdim ama çok öfkeliyim, çok üzüntülüyüm" diyerek sözlerine başlayan Samyeli, "Bugün sosyal medyada kişilik haklarım ayaklar altına alındı. Beni, ailemi çoluğumu çocuğumu çok rencide eden iddialar ortaya atıldı. Tabiki mesnetsiz iddialar, içeriğine girmek istemiyorum. Çünkü sosyal medya ortamından televizyona taşımak istemiyorum. Zira kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Bir gündem değiştirme çabası olabailir, gerçeklerin üzerini yalanla örtmek isteyenler olabilir, neden olduğunu hiç bilmiyorum" şeklinde konuştu.

"YASAL HAKLARIMI SONUNA KADAR KULLANACAĞIM"

Bbilişim suçlaır kapsamında yarından itibaren bu konuda 'iddia ediliyor' tarzında kalem oynatan herkese dava açacağını belirten Samyeli, "Çünkü 'iddia ediliyor' diye yazanlar da bu dedikoduyu yaratanlar kadar iğrenç bir suça iştirak etmiş ediyorlar. Benim çoluğumu çocuğumu ağlatmaya, üzmeye, ailemi, yakınlarımı beni, rencide etmeye kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE