Burada Laf Çok - Seray Sever'den şaşırtan açıklama

Burada Laf Çok'a katılan ünlü oyuncu Seray Sever, yıldız haritasına bakarak borsaya yatırdığı paraları geri çektiğini söyledi.

Burada Laf Çok'a katılan ünlü oyuncu Seray Sever, yıldız haritasına bakarak borsaya yatırdığı paraları geri çektiğini söyledi.

CNN Türk'te Mesut Yar'la Burada Laf Çok programına konuk olan Seray Sever, şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Astrolojiye çok inandığını belirten Sever, Türkiye'de son zamanlarda yaşanan olaylarla ilgili, "Çok önemli astrologlar Türkiye'de bu olayların olacağını çok önceden söylemişlerdi" dedi.

"2014 yılından 2015'in sonuna kadar karışıklık olacağı bekleniyordu" diyen Seray Sever, "Beklenti 2018'de Türkiye'nin çok kuvvetli bir ülke olacağı yönünde ama bu bir-iki senemizin zor geçeği bekleniyordu, geçecek" şeklinde konuştu. Sever şunları söyledi:

"DELİ DİYECEKLER AMA..."


"Mesela borsayla ilgileniyordum, para yatırmıştım, haritaya bakıp onları çektim. Deli diyecekler ama ben aklı yerinde matematik kafası olan bir insanım. Zamanında TÜBİTAK sınavlarına girdim, kafayı sıyırmış bir insan değilim. Bunları yaparken matematiksel tespitler üzerinden gidiyorum. 13-14 yaşından beri astrolojiye inanıyorum. Yıllık haritama baktığımda ekonomide şu sıkıntılar olabilir dendiğinde, ben de borsadaki paramı çektim, iyi de yapmışım." BEYAZ GAZETE