Burada Laf Çok - Dilara Gönder'den fotoğraf açıklaması

GQ Dergisi'nde yaptığı röportajlarda cesur pozlarıyla dikkat çeken Dilara Gönder, Burada Laf Çok programında eleştirilen o fotoğraflarınaa açıklık getirdi.

GQ Dergisi'nde yaptığı röportajlarda cesur pozlarıyla dikkat çeken Dilara Gönder, Burada Laf Çok programında eleştirilen o fotoğraflarına açıklık getirdi.

CNN Türk'te Mesut Yar'la Burada Laf Çok programının dün geceki konuklarından biri bir dönem NTV'de spor haberleri sunan Dilara Gönder'di.

GQ Dergisi'nde yaptığı röportajlarda cesur fotoğraflarıyla adından söz ettiren Gönder, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Sene başında dergini genel yayın yönetmeninden kendisine teklif geldiğini belirten Gönder, "Ben insan tanımayı çok seviyorum. İnsan tanıyarak kendime bir şeyler kattığımı düşünüyorum. O sayfalarda da konuk ağırlıyorum ve beraber fotoğraf çekiliyoruz. Oradaki konsepti belirleyen ben değilim, orada profosyonel bir ekip var. Ben sohbetten sorumluyum. Sohbetimi yapıyorum, konuk ettiğim kişilerden feyz almaya çalışıyorum. O bir erkek dergisidir, görsel değeri de vardır. O yüzden beraber fotoğraf çekiliyoruz" açıklamasında bulundu.

"YILLANDIM"

Dilara Gönder, Mesut Yar'ın "Kendini güzel buluyor musun?" sorusuna ise "Kendimi çok eleştiren bir insanım. Dış görüntümü değerlendiremeyecek kadar yıllandım" yanıtını verdi.
BEYAZ GAZETE