Selami Şahin Enrique Iglesias ile Düet Yapacak

Selami Şahin, dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Enrigue Iglesisas ile düet yapacağını söyleyerek yaz döneminin en büyük sürprizini de açıklamış oldu.

Trump Cadde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Selami Şahin ve Caz Orkestrası ile kutladı. Selami Şahin ensevilen şarkılarını bu defa sadece kadınlar için söyledi. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında İdil Fırat ve Elif Gönlüm de vardı.

Şarkılarıyla kadınların gönlünü fetheden usta sanatçı Selami Şahin müzik hayatında ilk kez caz orkestrasıyla sahne aldı. Kadınlara taptığını söyleyen sanatçı, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak en sevilen şarkılarını onlar için seslendirdi. Konser boyunca şarkılara eşlik edenler arasında, Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm; annesi Abide Bilen ve ünlü oyuncu İdil Fıratyer aldı.

Yeni şarkılarının hikayelerini anlatarak dinleyenlere duygusal anlar yaşatan Selami Şahin, “Tanrı'dan sonra tapılacak biri varsa onlar da kadınlardır, onlara şiddet uygulanmasını anlamıyorum. Herkesin dünyaya gelmesini sağlayan kadınlardır, cennet onların ayakları altındadır” dedi.

Enrique Iglesias ile Düet Yapacak
Önümüzdeki aylarda yeni şarkılarından oluşan albümün çıkacağının müjdesini veren ünlü sanatçı, yaz aylarında birçok isim ile düet yapmayı planlıyor. Eserlerini verdiği isimlere düet için teklif götüreceğini söyleyen Şahin, teklifini kabul etmeyenlere darılmayacağını söyledi. Mısırlı ve Lübnanlı ünlü sanatçılarla birlikte sahne alacağını dile getiren Şahin, Dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Enrigue Iglesisas ile düet yapacağını söyleyerek yaz döneminin en büyük sürprizini de açıklamış oldu.