Haldun Dormen: Yanlış anlaşıldım

Kendisini eleştiren usta tiyatrocu Haldun Dormen'e "Sakin ol ihtiyar!" diye çıkışan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a Dormen'den de cevap gecikmedi.

Kendisini eleştiren usta tiyatrocu Haldun Dormen'e "Sakin ol ihtiyar!" diye çıkışan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a Dormen'den de cevap gecikmedi.

Yılların usta tiyatrocusu Haldun Dormen, Türkiye'nin iki komedyen ismi Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ı değerlendirdi. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, kendisini eleştiri yağmuruna tutan yılların usta tiyatrocusu Haldun Dormen'e çok sert cevap verdi.

Gökbakar twitter hesabından Dormen'e, 'Sakin ol ihtiyar. Ona buna sataşacağına hayatın tadını çıkar. Senin değil, bu yüzünü güldürdüğüm milletin verdiği bana yeter de artar' diye seslendi.

Şahan Gökbakar, 'Zamanlama manidar ihtiyar' ifadesini de kullanmayı ihmal etmedi.

Bu sabah Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Haldun Dormen'den de Gökbakar'a cevap gecikmedi.

"SANATÇILIĞINA LAF ETMEDİM, FİLMLERİ TARZIM DEĞİL DEĞİL DEDİM"


"Yanlış anlaşıldım, ona çok üzülüyorum" diyen Dormen, "Ben Şahan Bey'in sanatçılığına bir şey demiyorum. Ben sadece filmlerinin tarzım olmadığını söyledim" şeklinde konuştu.

Gökbakar'ın "Sakin ol ihtiyar!" cümlesini de değerlendiren Dormen, "Çok sinirlenmiş olabilir haklı olarak. Benim Şahan'a karşı bir şeyim yok" dedi.

Haldun Dormen, "Ben artık bu konuda konuşmak istemiyorum. Şahan iyi bir sanatçı, söyleyecek lafım yok" ifadelerini kullandı.

"RECEP İVEDİK 4'E GİDECEĞİM"


Dormen, yakında vizyona girecek olan Recep İvedik 4'e bu tartışmadan sonra gideceğini söyledi.

Şahan Gökbakar'ın tweetlerine alınmadığını da vurgulayan Dormen, "Bu tartışmayı da kapatmak istiyorum" dedi.

"Şahan Gökbakar'ın filmleri tarzım değil" diyen Dormen, "Uzaylı filmlerde benim tarzım değil. Cem Yılmaz'ın 'Gora' filmini de sevmedim. Bu tarz meselesi" şeklinde konuştu.

"GÜNDEME GELMEKTEN NEFRET EDİYORUM"

Haldun Dormen, bu açıklamalarını gündeme gelmek için yaptığı yönündeki söylemlere de, "Benim gündeme gelmeye ihtiyacım yok. Nefret ediyorum gündeme gelmekten. Onun için burada kapatıyorum, daha da konuşmuyorum" diyerek yayından ayrıldı.

"BEN DE ONU KIRDIYSAM KUSURUMA BAKMASIN"

Haldun Dormen'in bu açıklamalarından sonra Şahan Gökbakar da twitter hesabından şunları söyledi:

"Usta yayına bağlanıp 'Yanlış anlaşıldım. Şahan tepki vermekte haklı. Benim asla sanatına laf etmeye hakkım yok' demiş. Şimdi oldu. Problem yok. Usta kendine yakışanı yapmış. Ben de onu kırdıysam kusuruma bakmasın. Düzeltmesinden dolayı teşekkür ederim kendisine."


Haldun Dormen: Yanlış anlaşıldım

BEYAZ GAZETE