Şahan Gökbakar'dan Haldun Dormen'e cevap

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, kendisini eleştiri yağmuruna tutan yılların usta tiyatrocusu Haldun Dormen'e çok sert cevap verdi.

Yılların usta tiyatrocusu Haldun Dormen, Türkiye'nin iki komedyen ismi Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ı değerlendirdi. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, kendisini eleştiri yağmuruna tutan yılların usta tiyatrocusu Haldun Dormen'e çok sert cevap verdi.

Tiyatrocu Haldun Dormen, Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar'ı aynı kategoriye koyamayacağını söyledi ve 'Cem Yılmaz büyük bir sanatçı' şeklinde konuştu.

HALDUN DORMEN İÇİN CEM YILMAZ İN ŞAHAN GÖKBAKAR OUT!

Usta tiyatrocu Haldun Dormen, Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak, ilginç açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin iki ünlü komedyeni Cem yılmaz ve Şahan Gökbakar'ı değerlendiren Haldun Dormen iddialı konuştu.

Haldun Dormen 'Cem Yılmaz'ı Şahan'la aynı kategoriye koymayacağım, çünkü Cem Yılmaz büyük bir sanatçı. (Recep İvedik hakkında) Komedi filmlerinin bu hale getirilmesi çok yanlış, Cem Yılmaz'ın ise benim için ayrı bir yeri var' şeklinde konuştu.

Recep İvedik serisini eleştiren Haldun Dormen 'Serinin yalnızca bir filmini izledim. Recep İvedik beni ilgilendirmiyor' diye konuştu.

"SAKİN OL İHTİYAR!"

Haldun Dormen'in bu sözlerine, Şahan Gökbakar'dan cevap gecikmedi. Gökbakar twitter hesabından Dormen'e, 'Sakin ol ihtiyar. Ona buna sataşacağına hayatın tadını çıkar. Senin değil, bu yüzünü güldürdüğüm milletin verdiği bana yeter de artar' diye seslendi.

Şahan Gökbakar, 'Zamanlama manidar ihtiyar' ifadesini de kullanmayı ihmal etmedi.


Şahan Gökbakar'dan Haldun Dormen'e cevap