Bülent Ersoy'dan sert açıklamalar

Diva Bülent Ersoy, perogramında bayılmasının gerçek olmadığı yönündeki iddialara Söylemezsem Olmaz'da cevap verdi. Ersoy, "Programda tasniyonum düştü bunu herkes biliyor" dedi.

Diva Bülent Ersoy, perogramında bayılmasının gerçek olmadığı yönündeki iddialara Söylemezsem Olmaz'da cevap verdi. Ersoy, 'Programda tasniyonum düştü bunu herkes biliyor' dedi.

Türk Halk Müziği'nin iki usta yorumcusu Belkıs Akkale ve İzzet Altınmeşe'nin Bülent Ersoy'un canlı yayındaki bayılmasıyla ilgili açıklamaları olay yarattı. Altınmeşe, 'Bülent Ersoy bizi tuzağa düşürdü' derken Akkale de, 'Bülent Hanım düştü, bayıldı. Hepimiz gerçek sandık, şekerim çıktı. Biri yanıma geldi ve'Bu bir oyun' dedi' ifadelerini kullandı.

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Diva canlı yayında bu iddialara yanıt verdi. Ersoy, programın yorumcusu Mert Öğün'e de sert çıktı.

'TANSİYONUMUN ÇIKMASI DA MI YALAN'

'Programda bayılmamın oyun olduğunu kim söylüyor?' diye soran Bülent Ersoy, 'Ben bu olayı malzeme olarak kullanmadım. Reklamlar girince tansiyonum ölçüldü. Tansiyonumu da mı yalandan çıkardım. Tansiyonum 16'ya çıktı, benbunu herkes biliyor' diye konuştu.

'BELKIS AKKALE İLE İZZET ALTINMEŞE'Yİ RAHATSIZ EDECEK NE VARDI?'


'Benim reytinge ihtiyacım yok. Ne kadar büyük reytingler aldığımı herkes biliyordu' şeklinde konuşan Ersoy, 'Böyleyken ne gerek var oyun yapmama? Haydi diyelim ki; oyundu hanımefendiyi, beyefendiyi rahatsız edecek ne vardı acaba? Ben onları en iyi şekilde ağırladım' dedi.

'TUZAK BUNUN NERESİNDE?'

Altınmeşe'nin,' Magazin tuzağına düşürüldüm' sözlerine de Ersoy, 'Tuzak bunun neresinde?' diye çıkıştı?

Bülent Ersoy, 'Ben sonrasında sahneye çıkmasaydım o zaman büyük bir patlama olabilirdi' ifadesini de kullandı.

'Benim alternatifim yok' diyen Diva, 'Program neden bitti?' sorusuna ise, 'Bu konu hakkında konuşmadım, konuşmayacağım da, gerek yok' karşılığını verdi.

SUNUCUYU FIRÇALADI

Mert Öğün'ün soru sormak istediğini söylemesi üzerine de Ersoy, 'Ben bu işi yapıyorken sen daha doğmamıştın. Ben sizin sorularınızı dinlemiyorum. Sayın moderatör ile konuşuyorum' diyerek Esin Övet'in sorularını yanıtlayacağını söyledi.

Yaptığı programla üstün başarılar elde ettiğini söyleyen Ersoy'un bir süre sonra içi rahat etmedi ve azarladığı Mert Öğün'ün sorusuna yanıt verdi.

'İçime dert olmasınbu çocuğa niye böyle yaptım diye' diyerek Mert Öğün'ün gönlünü alan Ersoy, İzzet Yıldızhan'ın 'İki yüzlü' yorumuna, 'İzzet Yıldızhan saygılı biride ama o sözleri hoş değildi' dedi.

Bülent Ersoy, programında Tuğba Ekinci'nin detone olmasını da yorumladı. BEYAZ GAZETE