Hadise'den Hakan Baş açıklaması

Pop müziğin prensesi Hadise, iş hayatından aşk hayatına kadar çok özel açıklamalarda bulundu.

Hadise'den Hakan Baş açıklaması
“Prenses” parçasıyla müzik listelerini alt üst eden ünlü şarkıcı Hadise, Show TV'den Pazar Sürprizi mikrofonlarına samimi açıklamalarda bulundu.

“KENDİMİ PRENSES GİBİ HİSSEDİYORUM”
Kendisini prenses gibi hissettiği anların olduğunun anlatan Hadise, “Kahvem kıvamında geldiğinde ya da süslenip sahneye çıktığımda kendimi prenses gibi hissediyorum” dedi.

“BAŞKA PRENS BULURUM”
Eski erkek arkadaşlarının da kendisini prenses gibi hissettirdiğini söyleyen Hadise, “Beni prenses gibi hissettirmiyorsa kendime başka bir prens bulurum” ifadelerini kullandı.

“EGOLU ERKEKLERE TAHAMMÜLÜM YOK”
Egolu erkeklere tahammül edemediğini anlatan güzel popçu, “Benimle ego yarışına giriyorsa çok rahatsız olurum. Ben göz önündeyim sürekli bir şeyler yazılabiliyor. Bazen yalan oluyor bazen de doğru. Bunlarla kendi dengesini bozmaması gerek. Kafasında senaryolar kurmaması gerek. Ünlü biriyle beraber olmak kolay bir şey değil.“ şeklinde konuştu.

“SADECE ARKADAŞIZ”
Hakan Baş'la yaşadığı aşk iddialarına da değinen Hadise, “Hakan benim çok yakın arkadaşım. Bu yüzden bizi zaman zaman bir arada öreceksiniz. Bununla ilgili başka bir şey söylemeyeceğim” dedi.

AÇIK KAPI BIRAKTI

Hadise, Ömür Sabuncuoğlu'nun “Arkadaşlık yerini ileride aşka bırakabilir mi?” sorusuna ise “Her şey olabilir. Hayırlısı” cevabını verdi.