Narkotik Maral Büyüksaraç'ın Peşinde!

Uyuşturucu kullandığı iddia edilen Maral Büyüksaraç'ın evine gece yarısı baskın yapıldı..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ünlü oyuncu Maral Büyüksaraç'ın Cihangir'deki evinde uyuşturucu partisi verdiği bilgisi geldi. Kokain ve esrar kullandığı iddia edilen Büyüksaraç'ın evine yapılan baskında kendisine ulaşılamadı ancak çok sayıda esrar, kokain gibi uyuşturucu madde ele geçirildi.

AİLE KIZLARINA SAHİP ÇIKTI

Ünlü iş adamı Mete Büyüksaraç kızı Maral Büyüksaraç'ın isminin uyuşturucuyla madde ile yan yana gelmesiyle ilgili şunları söyledi; Kızımın uyuşturucu kullanıp kullanmadığını bilmiyorum. Bu yüzden şu anda kesin bir yargıya varıp net bir şey söylemek doğru olmaz.

Türkan Osmanoğlu:(Annesi) Maral'ın kokain ve esrar kullandığını söylüyorlar. Çevresindeki herkesi tanırım. Uyuşturucu kullandığını düşünmüyorum. Aile avukatımız gereken açıklamayı yapacak.

CEMİYETTEN JET CEVAPLAR

Adnan Şen:
Mete'nin kızını tanırım. Uyuşturucuyla bu ailenin adı yan yana bile gelemez.

Ajda Pekkan: Türkan Osmanoğlu'yla birlikte defalarca çalıştık. Başarılı bir müzisyen. Mükemmel bir anne. Bu iddialara ehemmiyet bile vermiyorum. Aile olarak bu tür skandallarla anıları üzücü.

Vuslat Doğan Sabancı: Avukat Leyla Zuhal Öztürk'le konuştum bu sabah. Genç ve başarılı bir kızın adının uyuşturucuyla anılması üzücü tabi. Ailede çok üzgün. -ajanslar-