Armağan Uzun: Bülent Ersoy ile evliliğim cahilliğimden oldu

Pop Star Alaturka'nın unutulmaz yarışmacılarından Armağan Uzun, Bülent Ersoy ile yaptığı evliliğin cahilliğinden olduğunu söyledi.

Armağan Uzun: Bülent Ersoy ile evliliğim cahilliğimden oldu
Pop Star Alaturka'nın unutulmaz yarışmacılarından Armağan Uzun, Bülent Ersoy ile yaptığı evliliğin cahilliğinden olduğunu söyledi.

Şarkıcı Armağa Uzun Her Şey Dahil programında Çağla Şikel ile Alişan'ın konuğu oldu.

1 buçuk yıldır evli olan Uzun program ekibine röportaj verdiği röportajda eski eşi Bülent Ersoy ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uzun, Bülent Ersoy ile yaşadığı evliliğin aşk evliliği olup olmadığı yönündeki sorusuya şöyle yanıt verdi:

'Aşk mıydı yoksa o an olması gereken bir durum muydu onun kesin kararını vermiş değilim. Bu piyasaya daha yeni girmiştim, yaşım da küçüktü. Bbu noktada beni düzenli bir şekilde doğru bir şekilde yönlendirebilecek bir kişi yoktu yanımda. Ben o dönem 25 yaşındaydım ve etrafımızda o kadar seven, sevmeyen, bizden yararlanmak isteyen o kadar çok insan vardı ki... Onları ayırt etmekte zorluk çektim ve o an ki cahilliğimle olan bir şeydi.'

Armağan Uzun, ailesinin de o dönem bu evliliği desteklemediğini söyledi.

'BÜLENT HANIM BANA HAKKINI HELAL ETSİN'

Müzik camiasının kaygan bir zemin olduğunu ifade eden Uzun, 'Arkanızda büyük bir destek olması gerekiyor. O dönemde de benim arkadamda Bülent Hanım vardı ona çok teşekkür ediyorum. Burada olmamın en büyük sebeplerinden biri. Acısıyla tatlısıyla günler geçirdik. O bana hakkını helal etsin' şeklinde konuştu.

'Evliliğimizin eksileri artıları vardı' diyen Armağan Uzun, 'Ama ben eksilerine bakmıyorum. Artılarını daha çok düşündüğüm için Bülent Hanım bu hayatı devam ettirmemin sebeplerinden biridir' dedi.

Uzun, Ersoy ile şu anda görüşmediklerini ancak aralarında bir kırgınlık olmadığını da belirtti.

'ALDATTIM, AFFETTİ'

Evlendikten 20 sonra Bülent Ersoy'u aldatan Uzun, 'Büyük bir yanlıştı benim için. Ama Bülent Hanım affetti' diye konuştu.

EVLİLİKLERİ NEDEN BİTTİ?

Bülent Ersoy'un evdeki haliyle dışarıdaki halinin farklı olduğunu söyleyen Uzun, Ağır bir isim onu taşıyabilmek çok zor. Benim üzerime fazla düşmesi beni o noktada ondan geri çekti' ifadelerini kullandı.

Uzun, canlı yayında da Ersoy ile ilgili açıklamalar yapmaya devam etti:

Evlilik teklifinin Bülent Ersoy'dan geldiğini açıklayan Armağan Uzun, 'Evlilik teklifini 3 hafta düşündükten sonra evlenmeye karar verdim' dedi. BEYAZ GAZETE