Tüdanya: İlk çocuğum açlıktan öldü

Arabesk müziğin efsane sesi Tüdanya, çok yoksulluk çektiğini ifade ederek, ilk çocuğunun 4 aylıkken açlıktan öldüğünü söyledi.

Tüdanya: İlk çocuğum açlıktan öldü
Arabesk müziğin efsane sesi Tüdanya, çok yoksulluk çektiğini ifade ederek, ilk çocuğunun 4 aylıkken açlıktan öldüğünü söyledi.

Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil programına bugün Arabesk müziğin efsane sesi Tüdanya oldu. Tüdanya yaptığı açıklamalarla stüdyoyu duygulandırdı.

Yoksul bir ailenenin 9 çocuğundan biri olduğunu belirten Tüdanya, 'Hepimiz bir odanın içindeydik. Tarlalarda çalışıyordum. Annem-babam herhalde bir nüfus azalsın diye beni 14 yaşındayken evlendirdiler. Annemi, babamı çok seviyorum ama onları beni erken evlendirdikleri için affedemiyorum. Neden beni verdiniz? Keşke evlatlık verseydiniz belki okurdum. Ablalarımda o yaşlarda evlendi' şeklinde konuştu.

'15 yaşındayken ilk çocuğum 4 aylıkken fakirlikten öldü' diyen Tüdanya, 'Ben beslenemediğim için sütüm olmuyordu. Anlatamayacağım çok şeyler var. O eşim de rahmetli oldu arkasından konuşmak istemiyorum. Zaten başta baba olsaydı o çocuk ölür müydü? Etrafımda yardım edecek kimse yoktu' ifadelerini kullandı.

Ölen çocuğunun ardından bir kızı olduğunu söyleyen Tüdanya, 'Onu hep ölecek korkusuyla büyüttüm. Ev temizliğine gidiyordum, yanımda çocuğumu da götürüyordum' dedi.

'TEMİZLİK YAPARKEN KEŞFEDİLDİM'

Tüdanya nasıl keşfedildiğini de anlattı. 'Çalıştığım gazinoda temizlik yaparken keşefildim' diye konuşan Tüdanya, 'İkinci evliliğimi 19 yaşında yaptım. Patronumla evlendim hala devam ediyor' açıklamasında bulundu.

Tüdanya'nın anlattıkları Çağla Şikel ile Alişan'ı duygulandırırken bazı seyirciler de gözyaşlarını tutamadı. BEYAZ GAZETE