Meryem Uzerli o haberi yalanladı

Meryem Uzerli, basında hakkında yer alan “Almanya’da takıldığım 3 kişi var” sözünü instagram hesabından yalanladı.

Meryem Uzerli o haberi yalanladı
Meryem Uzerli'nin 2 hafta önce Tuba Ünsal'ın doğumgününde söylediği iddia edilen “Almanya'da takıldığım 3 kişi var” sözü magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Güzel oyuncu basında yer alan o haberle ilgili suskunluğunu instagram hesabında yaptığı açıklama ile bozdu.

Uzerli 'Bugün çıkan ve beni itibarsızlaştırmayı hedefleyen bu yalan haberi şaşkınlık ve üzüntüyle şimdi okudum' diyerek o haberi yalanladı.

ALMANYA'DA 3 SEVGİLİM VAR

Meryem Uzerli'nin geçen hafta gece yarısı sarmaş dolaş görüntülendiği Ozan Güven'le beraberliğinin 1 ay önce GQ Töreni'nin hemen ardından başladığı gündeme gelmişti. Ancak Uzerli'nin 7 Aralık'ta katıldığı Tuba Ünsal'ın Karaköy'deki doğum günü partisinde “Ben çapkın bir kadınım, Almanya'da takıldığım 3 kişi var” dediği iddia edilmişti.

Yeni dizisinin tanıtımı için geldiği İstanbul'da Uzerli, hafta sonu otelde canı sıkılınca menajerine “Eğleneceğim bir yere gidelim” dedi.

‘Avrupalıyım, çok çapkınım'

Menajeri de kendi ajansına bağlı olarak çalışan Tuba Ünsal'a “Meryem senin doğumgününe gelebilir mi?” diye sordu. Ünsal bu isteğe “Tabii ki” cevabını verdi. Partide bol bol içip eğlenen Uzerli, geceye katılan ünlü bir iş adamının akrabasıyla da yakından ilgilendi. Aynı hafta röportajlarında da “Avrupa kadınıyım. Çok çapkınım” diye demeç veren Uzerli, gecede Almanya'da takıldığı birden fazla sevgilisi olduğunu da söyledi.

Meryem Uzerli o haberi yalanladı