Salih Güney: Büyü mü yapıldı bilmiyorum

Yeşilçam'ın usta sanatçılarından Salih Güney, 10 yıldır görüşmediği iki kızıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Salih Güney: Büyü mü yapıldı bilmiyorum
SHOW TV'de Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil programın bugünkü konuğu Yeşilçam'ın usta sanatçılarından Salih Güney'di. Güney, 10 yıldır görüşmediği iki kızıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çok genç yaşta baba olduğunu söyleyen Güney, 'Kızlarım çok güzeldir. Gören bir daha dönüp bakar. Bir şey oldu... Büyü mü yapıldı, kıskançlık mı ne olduğunu bilmiyorum. Bir gerilim oldu. Kızlarımın arasında da bir gerilim oldu. Böyle bir kopuş oldu. Bayağı uzun bir süredir de bu devam ediyor' şeklinde konuştu.

'KIZLARIM VURDUMDUYMAZ'

Güney, 'Artık çocuk da değiller. 40 yaşlarındalar. Tabiki onlardan beni aramalarını bekliyorum. İkisi de benim parçam ama vurdumduymazlar. Ben de hiç ilgilenmiyorum artık. Bu konu kapanmıştır diyorum. Ama çok nazarlara geldik o bir gerçek' diye konuştu.

'YENİDEN EVLENEBİLİRİM'

70 yaşında olan usta sanatçı aşk hayatıyla ilgili de Her Şey Dahil ekibine samimi açıklamalarda bulundu.

Dört evlilik yaptığını ancak götüremediğini söyleyen Salih Güney, 'Çok erken evlendim, 24 yaşındaydım. O dönemde herkes evleniyordu. Ben bekar kalınca arkadaşlarımın arasına giremez oldum. O tarihlerde bekar kız veya erkek evlililerin arasına alınmıyordu. Yaptığım evliliklerin hiç biri aşk izdivacı değildi. İki-üç kez aşk yaşadım. Aşık olmak kadar güzel bir şey yok. Yaşamın en güzel heyecanı, en güzel zevki' ifadelerini kullandı.

'Son bir beraberliğim olacak yaşamımda' diyen Güney, 'Evlilik değil ise bile beraber yaşayacağız. Belki evliliğe götürür bizi onu bilmiyorum. Ama şu anda bir ilişkim, ilgi duyduğum, heyecan veren, yaşamıma güzel bir renk veren bir hanım var' dedi. BEYAZ GAZETE