Kaya Çilingiroğlu'ndan yıllar sonra gelen şok itiraf

Hülya Avşar TV8’de yeni yayına başlayan programında ilk konuğu olarak eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nu konuk etti.

Kaya Çilingiroğlu'ndan yıllar sonra gelen şok itiraf
Canlı yayında Kaya Çilingiroğlu’nu terleten sorular soran Hülya Avşar, eski eşine Çilingiroğlu’na “Erkek niye aldatır?” diye sordu.

Kaya Çilingiroğlu şu cevabı verdi: “Erkek 3 sebeple aldatır. Ya genetik bir sorunu vardır ya da aldatma hastalığına tutulmuştur. Ayrıca karşısında bulamadığını dışarıda arar. Erkek egosu güzel bir kadının karşısında yükselir, şişer. Ama sana karşı hiçbir zaman aşağılık kompleksi içinde olmadım.

‘YALNIZ KALDIM’


Hülya Avşar bu sözler üzerine kızları Zehra’nın 1998’deki doğumundan sonra ilişkilerinin şekil değiştirdiğinden söz etti. Söze giren Kaya Çilingiroğlu “Sen doğumdan sonra hayatını kızımıza adadın. Beni ihmal ettin Hülya. Evet her gece dışarı çıkıyordum. Sana'Gelsene, bana eşlik etsene’ diyordum. Ama sen hiç gelmedin. Yalnız kaldım, biliyorsun” dedi.

YAYINDA ŞOK İTİRAF


Kaya Çilingiroğlu’nu zaman zaman köşeye sıkıştıran Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu'nun "Seninle evliyken evime girip çıkan bazı arkadaşlarımın senden hoşlandığını sonradan öğrendim" sözleriyle adeta şok oldu.

Avşar'ın "Boşandığımıza pişman oldun mu?" sorusuna ise Çilingiroğlu "Zehra doğmadan öncesi dersen evet derim. Ama sonrası için geç bile kaldım derim." sözleriyle yanıt verdi.

BEYAZ GAZETE