Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması

Şarkıcı Bayhan cezaevine giren ünlü sanatçı Deniz Seki hakkında açıklamalarda bulundu.

Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması
Cezaevinde bulunan Deniz Seki, bir dönem 'Popstar' yarışmasında gerginlik yaşadığı şarkıcı Bayhan'ın ziyaret isteğine olumlu cevap verdi. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programa canlı yayında telefonla bağlanan Bayhan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

GAZETECİLERE HABER VERMEDEN GİDECEĞİM

Deniz Seki'yi henüz ziyarete gitmediğini söyleyen Bayhan 'Ama zamanı geldiğinde uygun bir şekilde magazinlere ve habercilere haber vermeden gitmem gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu durumun Deniz Hanımı da beni de yıprattığını düşünüyorum. Sanki Deniz Hanım'ın cezaevine girmesiyle alakalı bir takım rantlar elde edilmek istercesine davranıldığını düşünüyorum'dedi.

ÇOK UZUN SÜRE ÖNCE AFFETTİM

'Deniz Hanım'ın jüri üyesi olduğu dönemde benim hakkımda yaptığı çıkışa üzüldüm ama insanlar yanlış yapabilir' diyen Bayhan 'O zaman yaşananları bugün tazeymiş gibi ortaya koyup çocukça bir alınganlık yapmam doğru olmaz. Hem kendimi hem de Deniz Seki'yi çok uzun süre önce affettim' şeklinde konuştu.

DENİZ HANIM'IN YANINDAYIM

Bayhan şunları söylesi: Deniz Hanım'ın yarası daha taze. Her cezaevine giren insanın yarası tazedir. Alışmak kolay değil. Deniz Hanım'ı biraz dinlendikten sonra ziyarete gitmeyi düşünüyorum. Herkes kendisine yakışanı yapar. Deniz Seki hakkında konuşmam her iki tarafı da yıpratacağını düşünüyorum. Yargının kırdığı kalemi kimse değiştiremez ama ben Deniz Hanım'ın bazı yönlerden masum olduğunu düşünüyorum. Ben her zaman Deniz Hanım'ın yanındayım.