Gülşen'le araları bozuk mu?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın basında çıkan Gülşen'le araları bozuk iddialarına cevap verdi.

Gülşen'le araları bozuk mu?
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına canlı yayında telefonla bağlanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Gülşen için 'ondan torpille şarkı alacağım' dediği iddialarına cevap verdi.

Kendisinin Gülşen'le hiç bir zaman polemikleri olmadığını söyleyen Demet Akalın, 'Biz Gülşen'le seneler öncesinde çok samimiydik onunla birlikte Tarkan konserine gittik çok eğlendik. Ajda Pekkan'a giderdik. Hatta bir keresinde Ajda 'benim kızlar gelmiş' dedi. Gülşen kalkıp el salladı 'ben de kızım otursana ne el sallıyorsun otur şurada biraz ağırlığımız olsun' diye kızmıştım' şeklinde konuştu.

'Benim Gülşen'le geçmişte hiçbir şeyim olmadı' diyen Demet Akalın 'Kimseyle de olmadı, olanlar da geçti gitti. Ben o kavgaları devam ettirecek ya da ondan beslenecek bir insan değilim geçmiş bitmiş artık' dedi.

Gülşen'in gittiği konserlerde 'Demet Akalın'ı çağırsaydınız o uzun boylu pastayı keser' diye espri yaptığını söyleyen ünlü şarkıcı ben de dedim ki; torpille. Zaten patron torpili olmazsa en büyük kozum Hira. Onun bir resmini atarım bana bak derim valla...' şeklinde konuştu.

Akalın, Gülşen'den bir şarkı almak istediğini de söyledi.