'Deniz Seki ameliyat olmayı bekliyor'

Ünlü menajer, Deniz Seki hakkında merak edilen soruları canlı yayında cevapladı.

Cezaevine girdiği günden beri Deniz Seki'nin yardımına koşan ünlü menajer Özgür Aras, Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Ünlü menajer, Deniz Seki hakkında merak edilen soruları canlı yayında cevapladı.

Özgür Aras'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"BAYHAN'DAN BİZE ULAŞAN BİR TALEP OLMADI"

Bayhan'ın Deniz Seki ile görüşmeyi istediği, Deniz'in ise bu talebi reddettiği iddia ediliyor. Bayhan'dan bize ulaşan bir talep olmadı. Deniz'in avukatına da böyle bir talep gitmemiş. Deniz şu an sağlığıyla ilgileniyor, ameliyat olmayı bekliyor. Avukatımız ameliyat için yasal başvuruyu yaptı. Bir an önce ameliyat olması gerekiyor ki ilerde sağlık açısından riskleri var.

"ARMAĞAN ÇAĞLAYAN DENİZ'İ ZİYARET EDECEK"

Deniz tv programlarını izleyip gazeteleri okuyor. İki kişilik koğuşa çıktığı haberleri yalan, bu tür haberlere inanmayın. Deniz karşımıza güzel ve moralli çıkıyor.Çok fazla makyaj yapmıyor.Haldun Dormen'in mektubundan sonra yazmaya başladı. Bugün Armağan Çağlayan Deniz Seki'yi ziyaret edecek.

"KENDİMDEN BAŞKA KİMSEYE ZARAR VERMEDİM"

Her ayın ilk haftası açık görüşe gidiyorum.Sabah 08.00'de başlayan görüşme 08.40'da bitiyor.

Deniz annesiyle de haftada bir kez telefonda görüşüyor.Deniz yaptıklarını kabul ediyor ama “Kendimden başka kimseye zarar vermedim.” diyor. Söylediği iddia edilen “Birlikte içelim” gibi cümlelerin de gerçekte olmadığı söyleniyor.