Berkay suskunluğunu bozdu

Berkay, Armağan Çağlayan'a verdiği röportajda fotoğrafların önce Caner Erkin'e gittiği iddiasını doğruladı.

Londra'da Asena Erkin'le el ele çekilmiş fotoğraflarıyla uzun süre manşetlerden inmeyen Berkay, o karelerin basında yer almadan 1 yıl önce Caner Erkin'e gönderildiğini açıkladı.

Popçu Berkay ile Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'in Akmerkez'in bebek odasında çekilen görüntüleri geçtiğimiz yıl magazin dünyasına bomba gibi düşmüş, olayın hemen ardından ikilinin Londra'da el ele çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

O dönem Londra'daki fotoğrafları çeken kişinin Caner Erkin'e şantaj yaptığı ve fotoğrafları basına sızdırmamak için futbolcudan 500 bin dolar aldığı iddiası ortaya atılmıştı.

Berkay, Armağan Çağlayan'a verdiği röportajda fotoğrafların önce Caner Erkin'e gittiği iddiasını doğruladı.

TOPLANTI YAPTIK OLAYI KAPATTIK

Ünlü şarkıcı, röportajında şöyle konuştu: 'Bu malum olay olmadan, gündeme düşmeden bir yıl önce bu resimler zaten vardı.

Bu resimler geldiğinde benim avukatım, onun avukatı, hanımefendi, onun menajeri, benim menajerim kalabalık bir toplantı yaptık.

Çünkü bu resimle alakalı birisi bir şey yapmak isterse, bu samimiyeti yanlış addetmek isteyebilir. İlk beyefendiye (Caner Erkin) gitti zaten bu resimler. Oturduk konuştuk, gayet iyi bir şekilde olayı kapattık.

Sonra da arkadaşlığımıza devam ettik. Ki hanımefendi benim arkadaşım, beyefendi değil. Bir kere ya da iki kere görmüşümdür.

Ve olay kapandı gitti. Hatta ben dedim ki, birisi bunu kullanmak ister, suç duyurusunda bulunalım. Beyefendinin avukatı dedi ki; 'Şu an böyle bir şey yapmayalım. Suç duyurusunda bulunduğumuzda adliyeden birinin haberi olur '.

Berkay, 'Peki resimleri size kim yolladı?' sorusuna ise 'Beyefendinin bir arkadaşının aile dostu' yanıtını verdi.

Berkay suskunluğunu bozdu

Tek pişmanlığım

Berkay, Asena Erkin için 'O hanımefendiyle çok iyi arkadaşlığımız vardı, çok da severdim...

Ama şimdi iki dünya bir araya gelse selam bile vermem. Hayatımdaki tek pişmanlığım, o hanımefendiyle arkadaşlık kurmam' dedi.