Sertab'ın acısı bitti

Serab Erener, ayrılık acısından kurtulduğunu Sezen Aksu'nun 'Yeni Şeyler Söylemek Lazım' sözleriyle ilan etti.

Sertab Erener, 18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan'ın kendisini terk etmesiyle yaşadığı ayrılık acısından kurtulduğunu Sezen Aksu'nun 'Yeni Şeyler Söylemek Lazım' sözleriyle ilan etti.

Güneş'in haberine göre eylül ayından beri psikolojik destek alan Erener, selfie'sini paylaşıp altına "Her gün bir yerden göçmek ne iyi. Bulanmadan donmadan akmak ne hoş. Her gün bir yere konmak ne güzel. Bulanmadan donmadan akmak ne hoş... Dünle beraber gitti cancağızım... Şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım" yazdı.

Öte yanda ayrılığın ardından kendine vakit ayırmaya çalışan başarılı sanatçı, önümüzdeki hafta Hindistan ve Nepal'e gidecek.

Buradaki dünyaca ünlü tapınakları gezecek olan Sertab Erener, Nepal'deki yoga, meditasyon ve nefes kamplarında da eğitim alacak...

Erener, Türkiye'ye yenilenmiş olarak dönmeyi hedefliyor.

Bu arada daha önce de Cansu Dere ve Serenay Sarıkaya, sevgililerinden ayrıldıktan sonra yoga yaparak moral bulmaya çalışmıştı...

Yine Sertab Erener'in Nepal'de katılacağı yoga kampının müdavimleri arasında Angelina Jolie ve Madonna gibi yıldızlar bulunuyor.