Naz Elmas'ın uyanıklığı!

Son dönemde oynadığı projeleri beklenen ilgiyi göremeyen Naz Elmas, az paraya şık giyinmek için uyanıklığını konuşturdu!

Güzel oyuncu Naz Elmas, davetlere katılmadan önce lüks bir mağazadan kıyafet alıyor, ertesi gün de giysileri 'Bu bana olmadı' diyerek geri veriyor.

Şöhretini Özcan Deniz'le rol aldığı diziyle yakalayan Naz Elmas'ın son dönemde oynadığı projeleri ise beklenen ilgiyi göremedi. Ünlü oyuncunun 12 Eylül'de vizyona giren 'Stajyer Mafya' filmi de sadece 34 bin kişi tarafından izlendi.

YETKİLİLER UYARDI

Reklam yüzü olduğu markalarla yaptığı anlaşmaları da daha popüler olan oyunculara kaptıran Naz Elmas, birkaç yıl öncesine kadar elde ettiği geliri de kazanamaz oldu. Maddi sıkıntı yaşadığı konuşulan oyuncu, az paraya şık giyinmek için uyanıklığını konuşturdu!

İddiaya göre Naz Elmas, her davet öncesinde Kanyon'daki Harvey Nichols mağazasından fiyatı 10 bin lirayı bulan kıyafet alıyor. Elmas, davetlerin ertesi günü yine mağazaya gidip "Bu bana olmadı" diyerek giysileri iade ediyor. Oyuncunun basında çıkan fotoğraflarından durumu fark eden mağaza yetkililerinin ise Elmas'ı kibar bir dille uyardığı söyleniyor.