Kazadan sonra ipler tamamen koptu!

Bir süredir küs olan Necati ve Raci Şaşmaz arasında kazadan sonra ipler tamamen koptu.

Necati Şaşmaz, Pana Film'i kuran, Kurtlar Vadisi'ni yaratan, kendisine Polat Alemdar rolünü veren kardeşi Raci Şaşmaz'la 1 yıl önce kavga edip ortaklığını bitirmişti. O günden beri hiç konuşmayan iki kardeş babaannelerinin cenazesinden bile yan yana gelmedi.

KARDEŞİNİ ZİYARET ETMEDİ

Şaşmaz, Pazar günü ciddi bir trafik kazası geçirdi, ölümden döndü. Raci Şaşmaz, çene kemiği iki yerinden kırılan, zor bir ameliyat atlatan kardeşini hastanede ziyaret bile etmedi. Aile, iki kardeş arasındaki bu bitmek bilmeyen küslük nedeniyle çok üzgün.

ABİSİNE GEÇMİŞ OLSUN BİLE DEMEDİ

Trafik kazası geçiren Necati Şaşmaz'ı kardeşi Raci Şaşmaz ne telefonla aradı ne de hastanede ziyaret etti. Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz geçen Pazar günü dizi setinde trafik kazası geçirdi. Çene kemiği iki yerinden kırılan Şaşmaz'a doktoru konuşma yasağı koydu. Alt ve üst çenesi 4 hafta süreyle birbirine kitli kalacağı için sadece sıvı gıdalar alabilecek ve pipet ile beslenecek. Anlaşılan o ki Necati Şaşmaz'ın bu hali bile kardeşi Raci Şaşmaz'ın yüreğindeki buzları eritmeye yetmedi. İki kardeşin küs olduğunu televizyon sektöründe bilmeyen yoktur. Necati Şaşmaz, Pana Film'i kuran, Kurtlar Vadisi'ni yaratan, kendisine Polat Alemdar rolünü veren kardeşiyle 1 yıldır hiç konuşmuyor.