Duygu Çetinkaya, Asena Erkin'e ateş püskürdü

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Duygu Çetinkaya, Asena Erkin’in, oğluna Instagram hesabı açmasıyla ilgili çok sert konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu Caner'le evliliğinden 3 buçuk yaşında bir oğlu olan Asena Erkin'in, oğluna Instagram hesabı açtığı ortaya çıkmıştı. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Duygu Çetinkaya, Asena Erkin hakkında çok sert açıklamalar yaptı.

Duygu Çetinkaya'nın açıklamaları şöyle;

"ASENA'NIN DAVRANIŞLARINI TASVİP ETMEYECEĞİM"

Asena Erkin oğlu için Instagram açmış, Ece Erken de köpeği için açmış, ben de ayakkabılarım için açacağım.3 buçuk yaşındaki çocuğa instagram hesabı açmak nasıl bir kafaysa! Tanımadığım bir insana karşı hırsım olamaz. O benim düşmanım değil. Ama Asena Erkin'in davranışlarını hiçbir zaman tasvip etmeyeceğim.

"ASENA BERKAY'IN RESMİNİ İNDİRMİŞ"


Berkay ile Asena hakkında çok şey biliyorum.Geçtiğimiz yaz Asena ile Caner Bodrum'da bir mekana gidiyorlar.Bir gün sonra da aynı mekanda Berkay sahne alacak.Asena Berkay'ın resmini indiriyor ve Berkay'ı arayıp Bak, diyor “Benim olduğum mekanda senin adını bile yazamıyorlar.”Berkay bunu duyunca çıldırıyor...