Rafet El Roman hakkında çarpıcı açıklamalar

Ünlü organizatör Atilla Kaplakarslan, kızının Rafet El Roman ile olan evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Rafet El Roman ile geçmişte birçok kez karşı karşıya gelen kayınpederi ünlü organizatör Atilla Kaplakarslan Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı. Dünya evine girmek için gün sayan Kalpakarslan, kızının Rafet El Roman ile olan evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Atilla Kaplakarslan'ın açıklamaları şöyle;

“RAFET'E DEĞİL KIZIMIN ÜZÜLMESİNE KARŞI ÇIKTIM”

Düğün değil nikah yapacağız. Nikah tarihimiz henüz belli değil. çünkü Mayıs – Haziran gibi kızımın düğününü yapacağım. İlk eşimden Ceren beş yaşındayken ayrılmıştım ve kendi kendime söz vermiştim “Ceren gelin olmadan bir daha asla evlenmeyeceğim.” diye. Ben kızımın evliliğine değil yaşananlara karşı çıktım. Bir baba olarak kızımın üzülmesine karşı çıktım ve kızımın arkasında durdum. Bugün olsa yine aynı şeyi yaparım. Ama söz konusu olan onların hayatı. Kızım istedikten sonra yapacak bir şey yok. Çok şükür ki iyiler şimdi. İnşallah hep böyle olur.

“RAFET DE BANA HAK VERDİ”


Biz Rafet'le devamlı konuşuyoruz. Evlenmeden önce de konuşup görüştük, bunların hepsi ne ilk ne de son; her zaman olabilen şeyler. Babaysanız ve biraz yüreğiniz varsa kızınız üzüldüğünde siz de üzülürsünüz. Rafet de iki çocuk babası, o da bana hak verdi. Biz Rafet'le hep konuşup sohbet ediyoruz. Bir süredir çok iyi arkadaş olduk. Ben sadece onlardan büyük olduğum için onlara yol göstermek istiyorum.