Feryal Gülman'dan şaşırtan açıklamalar

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Feryal Gülman, "Kara Para Aşk" dizisinin çekildiği yalısıyla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Kanal D'de Nazlı Ilıcak'ın sunduğu Pazar Gezmesi programı, cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Feryal Gülman'ın Bebek'teki yalısına konuk oldu.

Gülman, 'Kara Para Aşk' dizisinin de çekildiği yalısıyla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

'TUBA SÜREKLİ BURADA YAŞIYORMUŞ GİBİ DÜŞÜNENLER VAR'


Yerli ve yabancı bir çok insanın evini görmeye geldiğini söyleyen Gülman, 'Çünkü dizi başka ülkerlede de yayınlandığı için çok hayranları var. Gerek Tuba Büyüküstün'ün gerek Engin Akyürek'in gerek diğer oyuncuların. Bazen şaşırıyorlar, sanki Tuba sürekli burada yaşıyormuş gibi düşünenler de oluyor sanıyorum. Geçen gün ben kapıdan girdim üç-dört hanım beni görünce 'Feryal Gülman'mış' deyip geri döndüler, Tuba sandılar beni' ifadelerini kullandı.

'TUBA'NIN ELİ DEĞDİ DİYE EVİMİN DUVARLARINI ÖPENLER OLDUĞU SÖYLENİYOR'

'Duvalarları okşayıp öpenler olduğu söyleniyor' diyen Feryal Gülman, 'Ben görmedim ama sanıyorum daha çok yurt dışından gelenler insanlar bunu yapıyor. Bu bir hayranlık duygusu. Oraya elinin değdiğini düşünüyor. Sevmenin başka bir gösterme şekli diye düşünüyorum' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE